1/13 anonim válasza:
Nem tudom, mi a gond ezzel. Bejöhet. :)
2/13 anonim válasza:
Már eléggé ki vagyok éhezve, úgyhogy nekem tetszhetne.
3/13 anonim válasza:
Azért ez kissé erős :)
Kinek mi...nekem nagyon erős,de látom vannak jelentkezők :D
4/13 anonim válasza:
Öcsém mi ez a kérdés már megint??? Tényleg ennyire felszínes idióta itt mindenki? Ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy kinek jön be egy barna hajú, zöld szemű magas srác. Tényleg ez a szintetek?
5/13 anonim válasza:
ez egy megvalaszolhatatlan kerdes, mert nem mind1, hogy milyen az arca / a belso tulajdonsagai / a viselkedesi normai / a ruhazkodasa / hogyan oszlik el rajta a 80 kg / zsir vagy izom az a 80 kg/ stb.
6/13 anonim válasza:
Hát magam előtt látom a problémát..., de ami a lényeg, hogy igazából az számít, hogy miként állsz az élethez, a dolgokhoz, az emberekhez. Minél inkább megfeledkezel önmagadról annál inkább leszel vonzó mások számára. Persze teljesen ne hanyagold el magad, sőt a rendes kinézet, öltözék és a többi, is azt mutatja, hogy a világ felé vagy odaadó. Sajnos ezt a karcsú lányok túlzásba is viszik, és a külső szépségre építenek mindent, aminek persze a tömeg be is dől. :D Láttam nagyon szép, de lelkükben undorító lányokat, és nem éppen fizikai megjelenésükben gyöngyszemeket, de lelkületükben, személyiségükben gyönyörűeket. Sajnos nagyon érzéki ez a világ, így egy nem az ideálnak megfelelő paraméterekkel rendelkező nehezen tud kibontakozni emberiességében, de simán van rá lehetőség, csak rajtad áll. A legtöbb számomra tényleg bejövős lány nem volt toppmodell, de nem is hagyta el magát. Légy csinos de inkább szolidnak, és légy nyitott és önzetlen, de ne naivan.
7/13 anonim válasza:
Kép nélkül hogy tud valaki tetszeni? :O
9/13 anonim válasza:
Biztos van/lesz akinek tetszeni fogsz, de szerintem a súlyodhoz képest eléggé alacsony vagy. :) De hát kinek-mi tetszik.
10/13 viktorvarga válasza:
senkinek de attól még találhat valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!