Nagyon kínos helyzetbe kevertem magam?
Van egy nagyon kedves barátom. A facebook-ján nincs kiírva mikor van a szülinapja. Tegnap láttam a hírfolyamban, hogy valaki felköszöntötte, így én is írtam neki, de később derült ki, hogy ez április elseje miatt íródott szöveg egy troll barátjától :D én meg szépen díszesen boldog szülinapot kívánok itt neki... :D :D
Nagyon szégyenlem magam ezért és elnézést is kértem tőle, nem tudom ezután hogy látszok a szemében azért... :/
Semmi gond! :) Nevess az egészen!
Én is jártam már úgy, hogy az egyik barátunknak eltévesztettem a szülinapját, és csináltam neki egy gyönyörű tortát, teletűzdeltem gyertyákkal, elmentem hozzá, suttyomban meggyújtottam a gyertyát, és nagy vidáman az orra alá toltam, hogy boldog szülinapot. Hát a barátom nem kapott levegőt a döbbenettől, és mondta, hogy de hát neki nem most van a szülinapja. Akkor én döbbentem meg, jót nevettünk, leültünk, és vidáman megettük a tortát! Ez nem kínos, inkább röhejes. Fogd fel te is így! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!