Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon kínos helyzetbe keverte...

Nagyon kínos helyzetbe kevertem magam?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon kedves barátom. A facebook-ján nincs kiírva mikor van a szülinapja. Tegnap láttam a hírfolyamban, hogy valaki felköszöntötte, így én is írtam neki, de később derült ki, hogy ez április elseje miatt íródott szöveg egy troll barátjától :D én meg szépen díszesen boldog szülinapot kívánok itt neki... :D :D

Nagyon szégyenlem magam ezért és elnézést is kértem tőle, nem tudom ezután hogy látszok a szemében azért... :/

2015. ápr. 2. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, emiatt ne érezd magad kínosan, hiszen a gesztus a lényeg, ha van esze, ezt nézi. Az elnézés kérés során szerintem meg kellett volna kérdezni hogy akkor mikor is van. Le kell ezt tisztázni, és később nem lesz gond.
2015. ápr. 2. 22:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: tudom mikor van a valódi szülinapja, csak nagyon bekavart ez a bejegyzés
2015. ápr. 2. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
ne erezd magad kellemetlenul, ez nem annyira ciki, mint egy ismerosommel tortent eset. beallitotta kivancsisagbol x napra a szulinapjat,es nagyon sokan felkoszontottek a kamu sznap alkalmabol, koztuk pl eleg kozeli baratok, sot a sajat novere is................ az sokkal gazabb
2015. ápr. 2. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát most te lettél április bolondja. Na bumm. Hidd el, csak te látod nagynak ezt a dolgot, de bárki más soha nem fog rá másodjára visszaemlékezni, miután egyszer mosolygott rajta.
2015. ápr. 2. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
ez nem gáz
2015. ápr. 2. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmi gond! :) Nevess az egészen!

Én is jártam már úgy, hogy az egyik barátunknak eltévesztettem a szülinapját, és csináltam neki egy gyönyörű tortát, teletűzdeltem gyertyákkal, elmentem hozzá, suttyomban meggyújtottam a gyertyát, és nagy vidáman az orra alá toltam, hogy boldog szülinapot. Hát a barátom nem kapott levegőt a döbbenettől, és mondta, hogy de hát neki nem most van a szülinapja. Akkor én döbbentem meg, jót nevettünk, leültünk, és vidáman megettük a tortát! Ez nem kínos, inkább röhejes. Fogd fel te is így! :)

2015. ápr. 2. 22:31
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. ápr. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!