Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha összevesztem...

Mit csináljak ha összevesztem egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Szóval, iskolát váltottam nemrég (kb.egy hónapja) és hát új osztályomban második héten délutáni tesin röpiztünk, és véletlen eltaláltam, a szemüvegének szerencsére semmi baja se lett, de viszont nagyon dühös lett, végig kiabált velem.. Sajnos az osztályba mivel ő ilyen "tekintélyes" ember, ezért senki nem mondott semmit, pedig szerintem igazságtalanul haragudott meg, mert tényleg nem direkt volt, de olyanokat mondott, hogy mekkora pancser vagyok stb. és azóta is par hete nem változott semmi

.. Csak annyi, hogy nem tudom mit csináljak.. Vegyek neki valamit? Egy lány őrülne egy rózsának?

2015. márc. 29. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Tekintélyes? Szerintem egy egoista beképzelt liba... én a helyedben nem vennék neki semmit.
2015. márc. 29. 20:51
 2/2 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék vitát már most
2015. márc. 30. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!