Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet az, hogy nem tudok...

Hogy lehet az, hogy nem tudok barátokat szerezni pedig nagyon nagy igényem lenne rá?

Figyelt kérdés
Nincs legjobb barátom. Igazából barátaim sem, csak ismerőseim, abból se sok. Hiába próbálok barátkozni, mindig egyedül maradok. :(
2015. márc. 28. 15:51
 1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? és lány vagy fiú? Nekem sincs legjobb barátom,valamiért mindig "lecserélnek". Nem tudom, miért lehet ez. Körülöttem mindenkinek olyan könnyen megy,én meg csak nézem ahogy kialakulnak a barátságok. :/
2015. márc. 28. 18:55
 2/6 papics ***** válasza:

Szia! Nálam is ugyan ez a helyzet... eddig 2 legjobb barátom volt, de azok csak kihasználtak. Azóta senkibe sem bízom, nem hiszek a legjobb barát dologban. Ha valaki hozzám szól csak annyit mondok neki hogy hagyjál már. Egyszer osztályfőnöki órán leszóltak, hogy egy bunkó f * sz vagyok. Egyszerűen csak nem bírtam már elviselni, hogy 2-szer is hátba szúrtak. Bunkó vagyok? A kaktusz is azért szúr, mert senki sem simogatja. Azóta a számítógépes játékok világába szorultam.

14 F

2015. márc. 28. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát én már 21 vagyok :D

Sokkal megértőbbnek tartom magamat másoknál. Senkit sem nézek le vagy szólok le. Lehet pont ez a baj. Hiába keresem mások társaságát, leráznak. Lány vagyok egyébként.

2015. márc. 28. 19:08
 4/6 anonim válasza:

Abszolút megértem, itt vagyok 25 évesen és nekem is ugyanez a problémám. De nem feltétlenül az az igazi, amit látsz magad körül. Én pl. pontosan tudom, hogy mi a probléma; nem szeretem és tűröm meg az érdek kapcsolatokat semmilyen formában, így meg aztán baromi nehéz barátokat szerezni. :)

Azért kitartás! Nem vagy lemaradva semmiről.

2015. márc. 28. 19:12
 5/6 anonim válasza:
Én is megértőnek tartom magam, meg szívesen meghallgatok mindenkit, bunkó se vagyok.. úgyhogy lehet az a baj, hogy túl kedvesek vagyunk :D
2015. márc. 28. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj ide! Ne halgass a többiekre mégha nagyoj nnehéz is ha azt mondják hogy hülye ** vayg sok-sok normális ember létezik a világon. én is kicsit antiszoc vagyok de annyira sok jó barátom van és nem használnak ki. de a jótanácsom az ha kicsit néha visszaszólsz ha azt látod hogy csak kihasználnak s járj több közöségbe: pl sportolni egy adott helyen ahol sok ember van tuti szerzel normál barátokat

nagyon sokan azt iszik hogy felvághatnak azzal hogy taplók mindenkivel, pedig ez senkinek sem imponál csak egyes más bunkó embereknek szóval kérlek te se légy az! :)

2015. márc. 29. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!