Mit tegyek hogy ne történjen meg?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm, Dorka. Sajnos mostanába megromlott a kapcsolatunk mert egy másik barátnőnk Szabina bele furakodott a barátságunkba. Mindenki az osztalytársaim közül mondják hogy elakarja venni tőlem Dorkát. Én is tudom. Már egy csomószpr mondtam Dorkának de ő nem veszi észre...egyre többet megy hozzá át...mit tegyek hogy észhez térítsem2015. márc. 27. 19:56
1/4 anonim válasza:
Valószínű hogy Dorka is akarja Szabina barátságát úgy hogy nem nagyon tehetsz sajnos ellene semmit :/
Gondolom álneveket használtál, de észrevettem hogy a Szabinák ilyen kis fúrós ribizlik többségében.
2/4 Gergő19990712 válasza:
Az a kérdés is felmerül hogy neked Szabinával milyen a viszonyod.Mert ha jó akkor 3-an is lehetnétek barátnök.Ha viszont rossz viszonyba vagy azzal a bizonyos Szabinával akkor pedig próbáld meg elfogadni öt valahogy és emlékeztesd a Dorka barátnőd hogy neked ö a legjobb barátnöd.Én ezt javaslom de még lesz más aki mást javasol szoval ha akarod megfogadod akarod nem :-)
3/4 anonim válasza:
Dorka nem a tulajdonod, innentől kezdve nincs tőled mit elvenni. Ha a másik lány jobban érdekli, akkor te nemes egyszerűséggel le leszel szarva, nem pedig elszedik tőled.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem használtam álneveket ezek a neveik!!
Egyébként nagy nagy szerencsémre Szabina olyat mondott ami Dorkát is észhez térítette! Amit mondott Dorka hallotta így rájött mit is akart Szabina! :)
2015. ápr. 5. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!