Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A "legjobb barátnőm" állandóan...

A "legjobb barátnőm" állandóan a volt barátom pártját fogja! Igaz barátnő?

Figyelt kérdés

Ők mostanában nagyon jóban vannak...

(ha valaki megbánt, akkor is a szemében én vagyok a hibás, és nem áll ki mellettem)

2015. márc. 26. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ő már nem a barátnőd! A barátság nem ilyen!
2015. máj. 18. 23:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Szóval, a leírtak alapján, ha így áll hozzád, akkor nem igazi barátnő! Sőt, lehet, hogy soha sem volt igazi barátnőd!

A barátság nem csak azt jelenti, hogy mindenhez bólogat az ember, de egy ilyen helyzetben azoknak a pártját fogni, akik bántanak téged alaptalanul, szerintem nagy butaságra vall! És egyértelműen azt adja a tudtodra, hogy csak valamiért a "barátnőd", és nem azért mert téged szeret. Ez egy igen kíméletlen módja a másik bántásának, de én a helyedben mindegyiket nagyon gyorsan elfelejteném, és nem azzal foglalkoznék, hogy ki mit mond rólam, hanem azzal, hogy nekem mi a jó! Tudom, hogy nehéz, pláne, hogy ahogy olvastam, hogy a másik srác dobott barátnője szekál, de hidd el ez a legjobb megoldás! Mert hosszú távon ha foglalkozol velük, akkor minden őszinteségedre az lesz a "barátnődtől" a válasz, hogy ezt a hülyeséget, meg túl reagálod...stb, persze lehet, hogy nem ezekkel a szavakkal, de a lényeg ez, nem érdekli a sorsod szerintem, a másik oldalról meg a féltékenység szörnyeivel kell majd küzdened...stb. Hagyd őket, szard le. Ennyit nem ér az egész! Majd egy idő után megunják, és találnak más érdekesebb hülyeséget, amire azt mondhatják, hogy hülyeség és ugyanez vonatkozik a "barátnődre is! :)

Amúgy egyszerű! A barátság egy olyan mérleg ahol egyenlő mértékben oszthatjátok meg egymással mindazt ami foglalkoztat titeket, minden képmutatás, és hátsó szándék nélkül. És igen a barátságon belül is szükséges a kemény szó, ahhoz, hogy a másikat helyre tud rázni, de nem ebbe a helyzetben.

2015. máj. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!