A legjobb fiúbarátaimnak miért ilyen lányok jönnek be? Ti mit gondoltok az ilyes féle lányokról. Többi lent.
Figyelt kérdés
Amúgy tulajdonképpen nem csak a legjobb fiúhaverjaimnak hanem minden helyes srácnak a suliban az ilyen féle lányok jönnek be: legfőképp szőke hajú lányok de a hajszin nem is számít. Inkább az hogy nekik az olyan 15-16 éves lányok tetszenek akik, agyba főbe fiúznak, több barátjuk volt már egyszerre, és már nem is szüzek, és elég szépen riszálják magukat a suliban a fiúknak. Én ezt a kérdést már feltettem az egyik fiúhaveromnak de a többinek nem is mertem utána. Azt mondta azért, mert szerinte a barna hajúak elég unalmasak, és ő bírja a rosszlányokat,mire otthagytam mert nagyon rosszul esett mert énis barna hajú vagyok. Bocsánatot kért de rá se hederitettem. Szerintem az ilyen lányok egyáltalán nem menők, mint ahogy azt egyes fiúk gondolják. Nem mertem a többeiktöl ujra megkérdezni mert féltem hogy hasonló választ adnak. Azt hiszem eléggé magamra vehettem a válaszát . Sőt azóta már nincs is olyan önbizalmam, csúnyának is érzem magam azóta. Esetleg valaki valami segítség?? :SS2015. márc. 26. 15:26
11/14 anonim válasza:
Hát már nem azért de te kérdeztél hülyeséget, ő csak őszintén válaszolt....
Gondolom ezért nem akarsz rá haragudni???
12/14 A kérdező kommentje:
Mondom hogy tisztában vagyok vele hogy ezért nem haragudhatok rá csak lehet egy kis idő kéne míg lenyugszok.. ://
2015. márc. 26. 16:34
13/14 anonim válasza:
Azt írtad, hogy a helyes srácok. Nos, ha neked az a legfontosabb egy fiúban, hogy helyes legyen, akkor miért várod el, hogy téged ne a külsôd (hajad) alapján ítéljenek meg?
14/14 A kérdező kommentje:
szamomra a helyes sracokon olyan fiukat ertek akik nekem normalisnak tunnek nem tudom erthetoe amit mondani akarok:DD
2015. márc. 27. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!