Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik nagyon szoros barátság...

Létezik nagyon szoros barátság fiú és lány között?

Figyelt kérdés

2015. márc. 17. 06:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bizonyos szintű barátság lehet, de "nagyon szoros" szerintem nem. Legkésőbb akkor borul a dolog, mikor egyiküknek párkapcsolata lesz, és a párja féltékenykedni kezd. Én sem örülnék, ha a feleségem egy másik férfival telefonálgatna óraszám vagy közös programot szervezne vele.

Ugyanakkor nekem is vannak olyan lányismerőseim, akiket nagyon kedvelek, szerintem ők is engem, de ezek nem túl intenzív emberi kapcsolatok.

2015. márc. 17. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt a nagyon szoros "barátságot" intim kapcsolatnak hívják.Valamelyik fél,ugy is többet akar előbb -utóbb
2015. márc. 17. 15:03
 13/17 anonim válasza:
Nekem is vannak fiú barátaim.
2015. márc. 17. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Cáfolom a 8-ast és mindenkit, aki szerint a szex bele tud ronditani ebbe. Ugyanis nem mindenkire gerjed az ember. Nekem sem tetszik és vonz erotikusan az összes nő és gondolom, hogy a nők is válogatósak tehát nem minden férfi iránt éreznek szexuális vonzalmat. Tehát ha két ember között nincs szexuális vonzódás akkor simán lehetnek jo barátok.
2015. márc. 17. 16:39
 15/17 anonim válasza:
Igen van .. 8 éve vagyunk barátok egy fiúval és testvérként szeretjük egymást.. Egyikőnk részéről sincs több. Ugyan az van nálunk, mint az első válaszadónál..
2015. márc. 17. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a férfi, aki ismeri a valódi férfibarátságot, sohasem fog odáig süllyedni, hogy nővel barátkozzon. Haver lehet, de igazi barát, aki tűzbe megy érted, olyan nem. Ami egyébként teljesen rendben is van, mert evolúciós okokból a nőknek egészen mást jelent a barátság, mint nekünk.
2015. márc. 18. 13:00
 17/17 anonim válasza:
Persze. 2 centivel beljebb.
2015. márc. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!