Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobb barátnőtökért/barátoto...

Legjobb barátnőtökért/barátotokért elmennétek bulizni (rossz passzban van) úgy, hogy másnap korán kelsz, suliba mész?

Figyelt kérdés

Nos én suliba járok hétvégente (OKJ) korán kelek. Aztán holnap is megyek, meg vasárnap is. Mondtam neki előre,hogy nálam a március tabu buli szempontból,mert suliba járok. Rossz passzban van az tény, kicsit lazulni akar.Én ezt értem. Csak nekem meg rohadtul nincs kedvem bulizni,egész héten reggeltől estig gyakorlaton voltam,plussz tanultam, hétvégén suli.És így menjek el bulizni.Őszintén szólva nincs kedvem el menni.

Olyan típus vagyok,hogy ha tudom másnap korán kelek,nem tudok el lazulni,inni sem szeretnék.De ő meg egyedül nem fog inni.Így természetesen én vagyok a k..cs..g,hogy nem iszok vele.

Mondtam neki,hogy áprilisba mehetünk.De addig hanyagoljuk már.De nem. Ő holnap akar menni.

Én már tavaly is bevállaltam akkor egy hétköznapot bulira.Akkor dolgoztam. Nem is telt túl jól a buli,mert feszkós voltam.Inni ittam végül,mert már láttam barátnőmön,hogy felrobban,hogy elhoz bulizni,fizet mindent és én nem csinálok úgy mond semmit.

Nem tudom,hogy mondjam el,nincs kedvem bulizni menni.

Persze másokkal nem tud menni,mert egyik barátnője dolgozni fog holnap este. Meg én vagyok neki a legjobb így velem akar menni inkább,nem mással.

Csak ilyen szempontból ő sem ért meg engem :/

2015. márc. 13. 21:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele,mondtam nem megyek elmagyaráztam miért nem stb stb. Megértette,de nem örült láthatóan.Úgy is mennek még barátai.Nem egyedül megy.

Mondom elmegyünk áprilisba. Mondta,de ő akkor dolgozni fog és nem fog úgy ráérni,mondom mit számít? Egy napot te is bevállalhatsz..jajj nem nem lehet -.- De tőlem elvárja..

Sajnos a bulizást illetően már jó ideje nem jutunk dűlőre..

2015. márc. 14. 18:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem igazi barátság ez, majd belátod idővel.
2015. márc. 14. 22:05
 13/19 A kérdező kommentje:

De minden másban minden oké! Mint írtam!!

Mindig támogatjuk egymást lelkileg,anyagilag is.Már évek óta.

Csak a bulizás téma az utóbbi fél évben problémássá vált.Ő volt,hogy másik városban lakott stb. Ettől függetlenül ma találkoztunk,tök jól elbeszélgettünk és megbeszéltük,hogy áprilisban elmegyünk együtt bulizni.Vagy akkor amikor mindkettőnknek jó lesz az időpont.Végül belátta,hogy igazam volt.

És,igaz barátság ez!! Én vagyok benne 2 éve. Az,hogy a bulizás problémás,nem az határozza meg ha bajban van egyikünk a másik szarban hagyja. Ő is kihúzott a szarból,én is őt.

2015. márc. 15. 19:29
 14/19 anonim válasza:
Akkor is gáz, hogy nincs más témátok.
2015. márc. 15. 20:23
 15/19 A kérdező kommentje:

Milyen más téma??

Ha értenéd a szöveget,hogy az volt a baj,elvárta,hogy menjek szórakozni(lényegtelen hová,mit),mert rossz passzban van.De nekem másnap suliba kellett menni.Így nem akartam hajnalokig kimaradni. 1-2 órára meg feleslegesnek tartottam volna elmenni bárhová is. Nem örült neki. De ez van. Ma minden gond nélkül meg tudtunk beszélni,mondta azért,hogy kár,hogy nem voltam ott stb. Mondom majd máskor..

Rövidre zártam..

2015. márc. 15. 20:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Van téma 5 millió. Csak éppen mindig a szórakozással voltak problémáink!!
2015. márc. 15. 20:44
 17/19 zsani123 válasza:
tolem megsem kellett volna kerdeznie....baratsag az elso
2015. márc. 16. 00:49
 18/19 anonim válasza:

Neked van igazad, de úgy látszik csak akkor keres Téged, ha Neki kell valami.

Ha a szórakozással problémák vannak, akkor nem kell együtt elmenni, ilyen egyszerű. Amúgy meg, ha rossz passzban van, akkor minek akar bulizni menni? Attól fog meggyógyulni?

2015. márc. 16. 14:07
 19/19 anonim válasza:
Siman elmennek vele.
2015. aug. 13. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!