Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez igaz barátság?

Szerintetek ez igaz barátság?

Figyelt kérdés
A titkomat el árulta az eggyik barátjának és még ő utál engem ! Akárhányszor baj volt mindig próbáltam vígasztalni, de mindig ell utasított és azt mondta h hagyjam a hülyeségeimmel ! Mára már a szemembe röhög, és ha jól látom a helyzetett akkor kúrvának is néz ! Sajnos túl sok mindent tud rólam, hiba volt benne meg bíznom azt hittem végre egy jó barátnőre leltem ! Most mit tegyek ?
2015. márc. 9. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, ez nem igaz barátság.
2015. márc. 9. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Elmagyarázná valaki hogy hogy lehett valaki ennyire szívtelen és ilyett tesz a másikkal, én mindig próbálok vigyázni h ne bánsak meg senkit mert az rossz erre ezt kapom vissza :(
2015. márc. 9. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem baj. Csak most mar engedd el. Azzal ne foglalkozz, h tul sokat tud rolad, nem fog csinalni semmit, ha megis, akkor pedig szepen emelet fovel tovabb lepsz.

Vannak ilyenek, majd szepen megtanulod az eleted soran, hogyan szelektalj az emberek kozott. Addig meg sok-sok csalodason fogsz atesni, de ne bankodj!

A josagot pedig majd visszakapod mastol.

2015. márc. 9. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez minden, csak nem igaz barátság.

Először is, ha ilyen a "barátnőd", vess véget ennek a "barátságnak". Utána pedig (tudom, hogy ez a te szempontodból hülyeségnek hangozhat, vagy nehéznek) ne foglalkozz vele. Nézd levegőnek, ne reagálj arra, bármit is mond rólad. Hidd el, ha ez téged nem érdekel, másokat sem fog. Egy idő után már nem fog így viselkedni, és egyszerűen különválnak az útjaitok. Szerezz más barátokat, mert nem éri meg, hogy egy ilyen barátnőd legyen, akiben csak akkor bízhatsz, ha épp kedve van hozzá.

2015. márc. 9. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Mindent magamba tartok nincs kinek ell mondjam, és bízni se tudok már senkiben.. :(

És am köszi a jó tanácsot :*!

2015. márc. 9. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Harmadik kommentelő : igasság szerint csak akkor kedveskedett meg figyelt oda rám igazán ha esetleg vettem valamit vagy mentem vele oda ahova ő akart meg stb. És neked is köszi a jó tanácsott :*!
2015. márc. 9. 20:06
 7/7 anonim válasza:
Na mi a helyzet a barátnővel?
2015. márc. 14. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!