Szerintetek probléma az, ha a lány magasabb egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam,aki nagyon helyes,pont az ideálomnak megfelelő. A stílusa remek,visszafogott,de mégis férfias és elegáns. A belsője is tökéletes,bármiről el tudunk beszélgetni,de engem az a pár centi különbség kettőnk között mégis zavar.Eddig 2 barátom volt,ők fél fejjel voltak magasabbak voltak nálam,lehet,hogy ezért is szokatlan most ez a helyzet. De maga,mint srác,tökéletes lenne.2015. márc. 7. 16:10
11/15 anonim válasza:
"A férfiaknak meg az a probléma, ha a nő több 45 kilónál, meg nincsenek nagy mellei..."
Ezt is a nők magyarázzák be saját maguknak...
12/15 anonim válasza:
miért kell itt csinálni a cirkuszt? Evvel nem segítetek a kérdezőnek! A kérdező elmondta, hogy nem zavarja, ha a pasi alacsonyabb, az a kérdés, a pasit zavarja-e. szerintem egyáltalán nem baj, nekem is ismrek egy pasit, aki egy fejjel alaconyabb nálam, de nagyon pasis és minden meg van benne. Hozzá szívesen odabújnék és biztos meg is tudna védeni!!
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
13: És mégis mit csináljak ezzel? :D Ha neki jó, akkor neki jó.
Nekem nem kell alacsonyabb pasi.
15/15 anonim válasza:
Alapból nem jön be, max. Ha őrülten tetszene, akkor viselnék el egy magasabb csajt. De ennyire még csak egy magasabb csaj tetszett eddig (188 volt, én 182 vagyok), az meg nem akart velem járni. Szóval ez az élmény most már alighanem kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!