Miért vesztem el az érdeklődésem az emberek iránt?
Figyelt kérdés
19 F vagyok,és úgy érzem.,hogy nem tudok kialakítani emberi kapcsolatokat,mert megunom az emberek társaságát,unom a velük való beszélgetést,és minden közös tevékenységet pár hét ismeretség után,már úgy érzem fejbe tudnám magam lőni,annyira untatnak.Kiemelkedő intelligenciával rendelkezem.(Nem,nem internetes teszten mértem meg hanem mensa tesztet töltöttem ki) Szakközépiskolába járok,nem jelent kihívást kitűnő vagyok.Gépészmérnökire akarok menni,érdekel a téma,de magamtól nem igazán tudok neki kezdeni már most az alapdolgoknak,amik fontosak lehetnek mérnökin.Túl sok szabadidőm is van szerintem,csak az interneten lógók,meg sorozatokat nézek.. Help me !2015. márc. 7. 14:29
1/10 anonim válasza:
Lehet, valamilyen személyiségzavar lesz. Esetleg az EQ alacsony szintje. Vagy csak felszínesség, nagyképűség.
2/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok felszínes,sőt..
Nagyképűnek sem mondanám magam,persze nyilván büszke vagyok arra amit elértem eddig.
2015. márc. 7. 14:58
3/10 anonim válasza:
Többnek érzed magad másoknál? Mások fölé helyezed magad? Csak a szakközépből vannak ismerőseid? (nem sértegetni akarlak)
4/10 A kérdező kommentje:
Igen,többnek érzem magam másoknál..Ez mit jelent?És igazából tök mindegy, mert a gimnáziumba járokat is megunom,a volt barátnőm Corvinusos volt,és őt is untam..:D
2015. márc. 7. 15:11
5/10 anonim válasza:
Sok mindent jelenthet, erről többet kellene beszélni. Valószínűleg van valami a személyiségedben, ami ezt eredményezte. Esetleg egy trauma vagy nevelés vagy bármi. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy csakis gyökerekkel lennél körülvéve és mindenkinél jobb lennél a környezetedben vagy senki sem tud olyat, amit nem unnál meg. Szerintem erről beszélgess el egy olyan emberrel, akit ismersz és ismer téged.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán történt semmi trauma az utóbbi években,a nevelésem hagy némi kivetnivalót maga utána,de sosem voltam problémás gyerek,így igazából nem kellett sokat foglalkozniuk velem.Öreg szüleim vannak,becsúszott gyerek vagyok,2 25+ éves nővérem van,velük jó a kapcsolatom,és igazából ők neveltek,nem a szüleim,mert velük nem igazán tudok beszélni a mindennapi dolgokról.
2015. márc. 7. 15:23
7/10 anonim válasza:
Hamar kiismered az embereket. de fogalmam sincs mit tehetsz ez ellen. most nem mondhatom, hogy ne gondolkozz.
8/10 A kérdező kommentje:
Ezt én is így látom,remek emberismerő vagyok,de mit tudnék tenni ellene?
2015. márc. 8. 11:04
9/10 anonim válasza:
Én is elveszítem sokszor az érdeklődésemet 18/L.
10/10 anonim válasza:
Lenézés, megfelelő témákról való beszélgetés hiánya, esetleg (kezdődő) depresszió (bár utóbbit nem érzékelem, és súlyos gond sincs még, tehát meglehetősen valószínűtlen, mindenesetre csökkenti az érzelmek intenzitását, kritikusabbá teszi az embert, ami unalmat hoz(hat) el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!