Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudok ismerkedni, mit...

Nem tudok ismerkedni, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok témákat felhozni a sablon szövegeken kívül se neten és élőbe se tudok úgy el lazulni és témákat felhozni idegen vagy kevésbé ismert emberek között.Valahogy nem találom a közös nevezőt de már magam se tudom.Lehet talán én erőlködök túl sokat ezen és hagynom kéne nekem is másokra hagyni a kezdeményezést és kérdezgetést.
2015. márc. 7. 01:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A sors így rendelte. el kell fogadni fiam ilyen vagy
2015. márc. 7. 02:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni, ugyanez a problémám.
2015. márc. 7. 08:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Itt van néhány hasznos tanács:

[link]

Illetve:

Tippek a beszélgetéshez

▪ Mosolyogj! Ha melegséget árasztasz, az emberek szívesen beszélgetnek veled.

▪ Mutatkozz be! Mondd el, hogy hívnak, és honnan jöttél.

▪ Tegyél fel kérdéseket! Kerülve a tolakodást, illő kérdésekkel igyekezd megismerni, akivel beszélgetsz.

▪ Figyelj! Ne arra gondolj, hogy mik lesznek a következő szavaid. A legfontosabb, hogy figyelj. Így majd természetesen jönnek a kérdéseid és a kijelentéseid.

▪ Lazíts! A beszélgetések új barátságok előtt nyithatnak ajtót. Találj hát örömet bennük!

2015. márc. 7. 09:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm a válaszokat 2-es együtt érzek veled :)

Egy próbát megér amit a 3-as linkelt.

2015. márc. 7. 09:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Én itt gyakorin kezdtem el fejleszteni a téma felhozást,kommunikációt. Mielőtt vkivel elkezdtem beszélgetni.Átgondoltam,hogy mit szeretnék róla tudni,mi az ami érdekel.

Hová valósi,mi a hobbija,van e tesója,van e házi állata,suliba jár vagy dolgozik és akkor ezekről érdeklődni, szórakozás kikapcsolódás mit jelent neki hová megy stb stb stb Annyi kérdés van igazából és csak így derül ki,hogy van e közös pont a másik emberben.Hiszen teszem azt ha kiderül szeret fotózni és te is,meg szerettek futni stb akkor már ezeken a vonalakon el lehet indulni mint beszéd téma és megy minden magától.Aztán a bőrgombától kezdve az elefánt bébi születéséig mindent ki beszélhettek :D

Én alap/sablon/ kérdésekből tudom meg,hogy érdemes e barátkozni az illetővel vagy sem,mert ha mindenben az ellentétem teljesen akkor mi a közös hangot nem nagyon fogjuk megtalálni,ilyen is volt nem egy.

Mondok példát:

X: utálja a kutyákat

Én: imádom a kutyákat

X: rock zenét hallgat

Én: utálom a rock zenét és van,hogy mulatóst is meghallgatom.

X: kocsmázós

Én: discóba járós,táncolós.

Na ez a 3 dolog nekem pont elég arra,hogy ne nagyon menjek tovább a beszélgetésben.

Élőbe is kb ugyan ezeket kérdezem meg,de ott kicsit másabb a szitu.Na meg nekem is ezeket a sablon szövegeket rakják fel neten és élőbe is.

2015. márc. 7. 10:53
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2015. márc. 8. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is. Én sem tudok ismerkedni. Sem barátilag, sem máshogy. Csak ámulok, észre sem veszem és mások már teli vannak egy új helyen beszélgetőpartnerrel, én meg ülök egymagamban, mit sem tudva a kapcsolatok kialakításáról. Akárhány ismerősöm volt, hétvégén mindegyik haverokkal szórakozott, mindig csinált valami érdekeset. Ezzel szemben én semmit sem tudtam hétvégi tevékenységként felsorolni. Ültem otthon és gépeztem, ez valóban nagyon érdekes és sokáig lehet taglalni. Az ember társas lény, de nagyon rossz mikor vágysz a társaságra, de fogalmad sincs hogyan lesznek a kapcsolatok, hogyan válnak az egyszeri emberek társasággá és barátokká.
2015. márc. 8. 19:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Ennél a magánynál nincs szarabb érzés,de az se jó ha vagy egy társaságban de mégse vagy a közösség tagja:/

Az a baj a legtöbb embert más érdekli mint engem vagy én nem tudok a témához hozzá szólni.

2015. márc. 8. 19:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Túl sokat agyalok ezen mostanában és nem jutok előre szeretnék barátokat szerezni végre
2015. márc. 8. 19:56
 10/11 Dolores55 válasza:
Szerintem is túl sokat foglalkozol vele. Légy természetes, add önmagad, legyél pozitív. Ez kihat a környezetedre is és feloldódsz. Ne akarj mindenáron társaságot. Jön az magától.
2015. márc. 9. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!