Kuberáns kérdése:
Hogyan altassam be a haveromat egy bulin, hogy megszívassam?
Figyelt kérdés
Egy barátomat megszeretném szívatni és lesz egy buli pénteken el szeretném valahogyan érni, hogy a gyerek be aludjon és egy kicsim rá tudjak ijeszteni! Mi lenne a leghatásosabb altató módszer amitől hamar és mélyen aludna ? Válaszaitokat előre is köszönöm :)2015. márc. 3. 21:32
1/5 anonim válasza:
Meg ne próbáld begyógyszerezni!!!! Ne csinálj hülyeséget, mert nagyon megjárhatod!!!!!
2/5 anonim válasza:
Az alkoholt leszámítva bármit adsz neki az bűncselekmény!
3/5 anonim válasza:
De leitatni, vagy az italába bele tenni valamit azt sem szabad!!!!!! Gyerek, az egész életedet tönkre vágod a hülyeséget csinálsz!!!!Én nem értem miért kell azon gondolkodni hogy lehet a másikat megszívatni!!!!
Próbálj inkább a következményekre gondolni!!! Ha valami nem úgy sül el, ahogy elgondoltad neked annyi!!!!!
4/5 anonim válasza:
Csöpögtess az italába pár csepp ...
5/5 anonim válasza:
Nincsenek neked szüleid, akik értelmet nevelhettek volna beléd? Ha megadod a haverod elérhetőségét, én nagyon szívesen elbeszélgetek vele. Teszem azt, arról, hogy ne menjen bulizni pénteken, és hogy jobban gondolja át, kivel áll szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!