Hogyan kell ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok. Van hogy többszáz gyerekkel ülök egy teremben, de alig ismerek párat. Azt akit igen igazából azt se.
Csak úgy vannak az emberek néznek ki a fejükből, vagy nyomogatják a telefonjukat, de igazából senki alig ismer senkit. Én szeretnék valahogyan kezdeményezni, kapcsolatokat építeni , de 1szerűen nem tudom hogy kell. Ül mellettem valaki, vagy éppenséggel állunk a folyosón, de nem tudom hogy kéne az emberekhez hozzászólni , hogy felvegyem a kapcsolatot. Kapcsolatokra pedig kurvära szükségem lenne mert nagyon magányos vagyok, nekem nem maradtak meg a gimis/ált.iskolás barátaim.
Ötletek?
2015. febr. 26. 07:18
1/2 anonim válasza:
Menj oda valakihez, akár egy csoporthoz és mond, hogy Szia:) meglepő milyen sok mindenre képes egy egyszerű "Szia"
2/2 anonim válasza:
Nem volt gólyatáborotok vagy valami? Ha van valami kisebb gyakorlati órád, a padtársadon abszolút jól működik az első "módszere".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!