Miért van az, hogy egyes emberekkel csak inni lehet?
Csomó ismerősöm van, srácok csajok vegyesen, de mindegyik csak inni akar. Ha mondom, hogy menjünk el valahova, akkor egyből valami kocsmát dobnak fel, vagy hasonlót. Elegem van. Komolyan mindenki csak az alkoholizálást tudja elképzelni szabadidős programként?
Kori, bowling, csocsó, állatkert, park, dumálás, margit-sziget miért nem?
Ha meg nem akarok kocsmázni antiszoicnak vagyok titulálva. Ha pedig elmegyek, és rosszul leszek (nagyon nem bírom a piát, rendesen kinéznek, hogy "ilyen kevéstől"?
Kérdésedben nem szerepelt a korotok, de van egy tippem rá, ami annyira jellemző erre a korosztályra.
Én azért szoktam le az ilyen "barátokról" anno, mert megfájdult tőlük a fejem fél óra alatt.
Nem természetesek, versengenek folyamatosan egymással, ki tudja jobban túlkiabálni a másikat, nagyobbat mondani, hangosabba röhögni.
Inkább kerestem nyugisabb barátokat, csak hát ezek a "nagyszájúak" meg tapadtak rám, amit egy költözéssel sikerült megoldani.
Hát, én is szeretek kocsmázni járni és általában csak kólát iszok (akkor is, ha mindenki más alkoholizál; egyedül akkor iszom alkoholt, ha be akarok nyomni, de akkor nagyon). Az a jó benne, hogy ott csak ültök és beszélgettek. Nincs más, ami elterelné a figyelmeteket.
A többi amit felsoroltál nem ilyen. Ott nehéz beszélgetni, nehéz egymásra odafigyelni... A dumálás pedig kakukktojás a felsorolásban. :D
Egyszerűen ilyen társaságba csöppentél, ennyi.
Én szeretek inni,táncolni stb
De pl tegnap legjobb barátnőmmel,párjával és öccsével voltunk csocsózni,biliárdozni egy Pub-ban. Csak üdítőt ittunk,mert nem részegek akartunk lenni,mondjuk legjobb barátnőm párja amúgy is vezetett.
Legjobb barátnőmmel tudunk a discoban táncolni egész hajnalig és sokat inni. De egy városi séta vagy éppen csocsó,biliárd is ugyan olyan szórakozás,kikapcsolódás mint az ivás,táncolós.
Annyi a lényeg,hogy tombolni jobban lehet egy discoban. Mint pl csocsó közben.
De ha neked csak ivós barátaid vannak akkor keress más társaságot.
Bár szerintem kicsit becsiccsentve is jó csocsózni vagy éppen bowling stb :D
Nekem is volt sőt vannak olyan haverjaim(barátoknak nem nevezem) akik csak bulizni,inni,discozni hívnak.
Néha elmegyek velük.De minden hétvégén se pénzzel se gyomorral nem bírnám.
Én is ilyen vagyok. Mármint leginkább kocsmázni szeretek. Ennek a legfőbb oka az, hogy az itt általad felsorolt dolgok(kori, bowling, állatkert) aktív programok, mozgást, figyelmet igényelnek. Én utazok, rohangálok egész nap, érnek az ingerek, megtelik az agyam, semmi kedvem ezek után még mondjuk oroszlánokat bámulni, vagy nehéz golyókat gurigatni. Ellenben egy hangulatos helyre beülni egy pár sörre a barátokkal, és végig dumálni, filozofálni, röhögni az estét, számomra jó kikapcsolódás. Mondjuk a dumálást nem is értem a felsorolásban, én kocsmába főleg beszélgetni járok. Ezek a programok drágák is, meg szervezést igényelnek, akkor mikor, kik, hogyan, mivel. Kocsma mindenhol van, mindig van nyitva, akkor esik be és megy el mindenki amikor akar, és olcsón meg lehet úszni a szórakozást. A Margit-sziget jó, csak nem Februárban.
De az én társaságomban is vannak akik nem isznak, mégis jönnek velünk, és isznak kólát vagy ilyesmiket. Azért lenézni a másikat, mert nem iszik, tényleg elég bunkó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!