Milyen történelmi könyveket ismertek? Ajándékba lenne egy barátnak.
Figyelt kérdés
A legjobb fiúbarátomnak most lesz a névnapja, és nagyon szereti a történelmet. Gondolkodtam, hogy veszek neki egy világháborús vagy valami hasonló könyvet, de én egyet sem ismerek és nem tudom melyik lenne a jó választás. Valaki segítene nekem? Kb 3-4 ezer forint értékben. A fiú 18 éves :)2015. febr. 22. 13:07
1/5 anonim válasza:
A horogkereszt rémtettei, Exodus.
2/5 anonim válasza:
Háború virágfüzérek nélkül című könyv Robert Kershaw-tól minden téma iránt érdeklődőnek lebilincselő könyv. Nekem hatalmas élmény volt kiolvasni.
3/5 anonim válasza:
Hemingway:
- Akiért a harang szól
- Híd a Kwai folyón
Gárdonyi Géza: Egri csillagok
Jókai Mór: És mégis mozog a föld
4/5 anonim válasza:
a tűz kapui.
a spártai 300 részletesen és történelmileg pontosan feldolgozott regényváltozata.
5/5 anonim válasza:
100 történelmi tévhit, kiváló könyv
Újabb 100 történelmi tévhit, szintén jó kis könyv, de annyira nem jó, mint az első mű
Magyarország apróbetűs története, szintén nagy kedvenc
Machiavelli: A fejedelem , ha szereti a kicsit filozofikusabb műveket is, ideális választás
Győzelem - A történelem 100 legnagyobb hadvezére
Sorsfordító ütközetek
Alacsonyabb árkategóriában ezeket találom jó könyveknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!