Gaz ha 17 évesen még egy fiu barátom (szerelmem) sem volt?
Figyelt kérdés
Gaz ha 17 évesen még egy fiu barátom (szerelmem) sem volt es nincs is a láthatáron senki új? (Ebből következik a szüzesség is hogy mèg megvan.)
Egyedül, magányosan fogok meghalni. :(
2015. febr. 21. 22:09
1/8 anonim válasza:
én 15 évesen érzem ezt, a társadalom teszi
2/8 anonim válasza:
A te helyedben büszke lennék rá hogy nem raktam ki a s*ggem minden jött-mentnek...ez nem egyenlő azzal hogy egyedül fogsz megjalni...miért halnál meg egyedül? Csak annyi az egész hogy rendet kell tegyél az elmédben a lelkedben és belül kiegyensúlyozott legyél. Persze mondani könnyű de próba szerencse ;)))
Egy lány aki egy cipőben jár veled ;)
3/8 anonim válasza:
ez tiszteletre méltó ebben a mai világban:) *respect* 17f:)
5/8 anonim válasza:
Dehogy leszel maganyos! :)) Majd eljon a te idod is, csak ne akard eroltetni :) egyet ertek az elottem hozzaszoloval, orulj inkabb hogy nem tartozol a lanyok 90%ba, akik mar 14 evesen 2 kezukon nem tudjak megszamolni hany pasival voltak eddig... Tudom ez sovany vigasz, mert azert mar 17 evesen biztosan vagysz a szerelemre, torodesre, szexre... Esetleg ismerkedhetnel :)
6/8 anonim válasza:
Dehogy gáz!:) De ne rágódj ezen, mert minél jobban rágörcsölsz, annál rosszabb lesz. Én is így éreztem anno és aztán úgy hozta a sors, hogy 18 évesen összejöttem egy fiúval, azóta is együtt vagyunk, márciusban leszünk 3 évesek.:) Szóval ne add fel és semmiképpen se idegeskedj emiatt! Hidd el, sok fiú szeretne ilyen barátnőt, mint amilyen te vagy.
7/8 anonim válasza:
Szerintemse gáz meg az se hogy szűz vagy. nekemse volt még barátnőm
25F
8/8 anonim válasza:
Nekem se volt neg baratom,de van amikor nagyon hianyzik,hogy legyen, de van amikor tok jol meg vagyok szinglikent! Egyaltalan nem gau,nekem baratnom mondja,hogy majd ugyis lesz!15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!