Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gaz ha 17 évesen még egy fiu...

Gaz ha 17 évesen még egy fiu barátom (szerelmem) sem volt?

Figyelt kérdés

Gaz ha 17 évesen még egy fiu barátom (szerelmem) sem volt es nincs is a láthatáron senki új? (Ebből következik a szüzesség is hogy mèg megvan.)

Egyedül, magányosan fogok meghalni. :(

2015. febr. 21. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
én 15 évesen érzem ezt, a társadalom teszi
2015. febr. 21. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:

A te helyedben büszke lennék rá hogy nem raktam ki a s*ggem minden jött-mentnek...ez nem egyenlő azzal hogy egyedül fogsz megjalni...miért halnál meg egyedül? Csak annyi az egész hogy rendet kell tegyél az elmédben a lelkedben és belül kiegyensúlyozott legyél. Persze mondani könnyű de próba szerencse ;)))

Egy lány aki egy cipőben jár veled ;)

2015. febr. 21. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
ez tiszteletre méltó ebben a mai világban:) *respect* 17f:)
2015. febr. 21. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem én is úgy fogok. 22/f
2015. febr. 21. 22:30
 5/8 anonim válasza:
Dehogy leszel maganyos! :)) Majd eljon a te idod is, csak ne akard eroltetni :) egyet ertek az elottem hozzaszoloval, orulj inkabb hogy nem tartozol a lanyok 90%ba, akik mar 14 evesen 2 kezukon nem tudjak megszamolni hany pasival voltak eddig... Tudom ez sovany vigasz, mert azert mar 17 evesen biztosan vagysz a szerelemre, torodesre, szexre... Esetleg ismerkedhetnel :)
2015. febr. 21. 22:31
 6/8 anonim válasza:
Dehogy gáz!:) De ne rágódj ezen, mert minél jobban rágörcsölsz, annál rosszabb lesz. Én is így éreztem anno és aztán úgy hozta a sors, hogy 18 évesen összejöttem egy fiúval, azóta is együtt vagyunk, márciusban leszünk 3 évesek.:) Szóval ne add fel és semmiképpen se idegeskedj emiatt! Hidd el, sok fiú szeretne ilyen barátnőt, mint amilyen te vagy.
2015. febr. 21. 23:50
 7/8 anonim válasza:

Szerintemse gáz meg az se hogy szűz vagy. nekemse volt még barátnőm

25F

2015. febr. 22. 01:37
 8/8 anonim válasza:
Nekem se volt neg baratom,de van amikor nagyon hianyzik,hogy legyen, de van amikor tok jol meg vagyok szinglikent! Egyaltalan nem gau,nekem baratnom mondja,hogy majd ugyis lesz!15/l
2015. okt. 4. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!