Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm tönkre teszi magát?
20 éves, én 18. Túl van már jó pár rövidebb, és egy hosszabb kapcsolaton, ahol sokat sérült.
(bántalmazta fizikálisan, lelkileg, anyagilag is kihasználta)
Most összeszedett egy 16 éves csajt (biszex) halálosan szerelmes belé...Kb 2-3 hete "járnak" ez alatt az idő alatt a barátnőm minimum 5 kilót fogyott, alig jár suliba, mert vagy a csajnál van és elalszanak, vagy sír egész éjjel és elalszik. Próbáltam azt, hogy én ébresztettem, erre visszahallottam másoktól, hogy ez is baj volt neki.
Ez a kiscsaj miközben "együtt van" a barátnőmmel, kavar a volt csajával is, ment a balhé ezügyben...
Arra panaszkodott, hogy a csaj hogy kihasználta, hogy ráköltött vagy 20ezer forintot, hogy mekkora kár volt...Aztán másnap bejött a kiscsaj a suliba, és már megint sülve-főve együtt vannak...
Mikor összevesztek, eljutott a barátnőm arra a pontra, hogy elkezdte vagdosni magát... Nyilván nem néztem jó szemmel, próbáltam jó útra téríteni ahogy mindig mellette álltam (mikor drogozott, akkor is, mikor az erőszakos palija után koslatott, akkor is)
Most engem állítanak be bűnbaknak a barátnőm és a csaja is, hogy minek szólok bele...azért szólok bele, mert szerintem a barátoknak az a dolguk, hogy kihúzzák a szrból, nem szemet hunyni felette... Másrészt ő panaszkodott pár napja, hogy hogy ki lett használva...
Kérdés: én hibás vagyok? Mit kéne tennem? Nem bírom elviselni, hogy tönkremegy!(mikor alig evett és hányt naponta, akkor is csak én voltam mellette) :(
Legyél mellette, ne hallgass másra. Adj tanácsot, de ne mondd meg mit csináljon. Mondd el a véleményed, de ne tuszkold le a torkán. Próbáld elterelni mással a figyelmét, valami hobbival, szórakozással (nem kell egyből bulira gondolni, hanem filmnézés, egyebek) vagy mindegy. Ne az a csaj legyen a középpontban, mert csak emészti magát. Ha a saját bőrén akarja megtapasztalni a problémákat, akkor tegye, de legalább ott vagy mellette támasznak.
Biszexként gondolom elég nehéz lehet az élet, ő most szerelmes, hülyeségeket csinál, ez van. Ja és én azt leszögezném neki (a barátnődnek), hogyha gondja van veled, akkor neked mondja, ne a hátad mögött panaszkodjon (ébresztős sztori pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!