Hogyan buktathatnám le hogy az ismerősöm?
Majdnem 10 éve vagyunk barátok. Az elmúlt 3 hónapban szinte minden héten van valami problémája, persze akkor hív fel, amikor a párommal kettesben vagyunk.
Kicsit úgy érzem féltékeny, és már minden sz.rt kitalál, hogy figyeljünk rá.
Amikor egy hétig nem beszéltünk, hirtelen daganata lett, persze azóta sincs eredmény hogy rosszindulatú e.
Évekig soha semmi rossz nem történt vele, most kb 3-7 naponta.
És ha nem érdeklődök felőle 1-2 napig, rögtön a szememre hányja, hogy én nem kerestem, pedig szüksége lett volna egy barátra.
Amikor először aludt nálam a párom (3 hónapos kapcsolat), akkor épp szerelmi bánata volt, amiatt hívott. Én persze nem vettem fel a telefont, kiakadt.
Aztán mikor munka közben nem tudtam neki válaszolni az üzeneteire, akkor épp a nagyszüleivel voltak gondok.
Aztán az egyik barátja fának csapódott.
Aztán ő csúszott az árokba.
Aztán az apukájával is voltak gondok.
Ezen a hétvégén kórházban van. Tegnap együtt voltunk moziban (párommal meg egy másik nővel mentünk volna 4esben, de a nő lemondta), semmi baja nem volt.
Ma este már jött az üzenet, hogy miért nem kerestem, mert ő kórházban van és lehet meg fog halni.
Kértem egy fényképet bizonyítékul, neki most rossz a kedve nem küld képet.
Már arra gondoltam reggel felhívom a kórházat, hogy tényleg bent töltötte e a ma éjszakát vagy sem.
En kerek perec megmondanam neki, hogy oke, hogy figyelunk egymasra de ki vagy Te, hogy minden apro bajjal hozzad fordul es el is varja, hogy minden elete esemenyet kovesd.
A csaladja nem keresi vagy nincs neki?
A szüleivel lakik. Volt neki 3 barátnője, egyikről sem tudott képet mutatni, se fb adatlapot. (Természetesen az ismerősei között sem volt olyan lány akire illene a leírás)
Csak általános tulajdonságokat tudott mondani a lányokról. Szép a mosolya, kedves...
A mostani "barátnőjéről" már küldött képet, de szerintem kamu ez a sztori is.
Megbeszéltük, hogy elhozza bemutatni a csajt, azt hiszem már 3x is... A csaj lemondta, állítólag különféle okokkal.
Én komolyan beszélnék a fejével. Nem durván, nem bunkón, de világossá tenném számára, hogy hol a helye. Nyomatékosan a tudtára adnám, hogy nem abból áll az életed, hogy egész nap az ő marhaságait hallgasd.
A kórházat meg felhívnám, hogy érdeklődjek az állapotáról.
Ha pedig mgéseincs ott, számon kérném rajta, elvégre milyen barátság az, ahol hazudnak egymásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!