Barát, nem barát?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó (lány)barátom,már régóta osztálytársak vagyunk és ebbe az évbe összejött,az egyik osztálytársunkkal és én ezt nem tudom elviselni hogy konkrétan "leszar"(nem mondd el,olyan dolgokat amiről régebben elsőként értesültem,nem tudok már úgy beszélni vele mint régebben),szerintetek szakítsam meg vele a kapcsolatot egy időre vagy mi legyen? Köszönöm előre a segítségeiteket! U.i: zenéket tudnátok mondani hogy tereljem erről a figyelmemet? :)2015. febr. 3. 15:30
1/9 anonim válasza:
Dönts te mit tegyél.:) (nekem ez olyan "Ha nincs ló jó a szamár is." de döntsd el te.)
Tedd fel magadnak a kérdéseket.:
Elég mély a barátságunk? Megéri várnom? Stb.
Nem tudom milyen zenèket szeretsz. :D
itt van pár előadó akiket én szeretek.:
Rihanna, Ed Sheeran, One Direction, Sia.:)
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj h magam se tudom,mit tegyek...
2015. febr. 3. 22:35
3/9 A kérdező kommentje:
Mert már több éve ismerem, azt elfelejtettem oda írni h fiú vagyok.
2015. febr. 4. 14:37
5/9 A kérdező kommentje:
Nem,csak féltem őt attól a sráctól...
2015. febr. 5. 14:17
6/9 anonim válasza:
És esetleg te neked nem volt barátnőd és ugyan így elhanyagoltad a csajt? :/
Nem tudom... én őszintén hagynám, nem keresném, és ha esetleg elhagyja a pasi és vissza szeretne menni hozzád akkor meg ennyi. Ez bebizonyítaná hogy az egész dolog "Ha nincs ló, jó a szamár is." dolog.:/
8/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem volt még barátnőm 16 éves létemre(szégyen vagy nem leszarom :D),na mindegy van ez így köszönöm, a válaszokat! :)
2015. febr. 5. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!