Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem hajlandó észre venni?

Miért nem hajlandó észre venni?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt volt egy csaj, akivel jóban voltam. Akár járhattunk is volna, de mégsem. Rendszeresen kommunikáltunk meg minden. Aztán, ahogy elballagtunk középiskolából nem túl sűrűn láttuk egymást és nem is beszéltünk egymással. Ugyanazon egyetemre járunk, viszont más karra, de így is nagy ritkán találkozunk. Sajnos nem egyszer volt, hogy hiába bámultam pár méteres távból inkább elcsapta a fejét és úgy csinált, mint aki észre sem vesz. Persze, ha egymás mellett megyünk el (amire kb. félévente van példa), akkor meg köszön meg minden. Nem mondanám rá, hogy bunkó, de azért na...Nem értem miért kell ezt csinálni, mert egy rossz szavam nem volt hozzá. Hogy őszinte legyek azért kicsit bánt, s kíváncsi lennék, hogy ez ilyen valamiféle női tulajdonság vagy mégis mi? Számon kérni meg nem akarom a csajt, nem zaklatom ilyenekkel, meg amúgy is már kb. két éve, hogy utoljára beszéltünk.

2015. febr. 2. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mész oda hozzá beszélgetni.??
2015. febr. 2. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék én vele beszélgetni, meg amúgy is ritkán találkozunk (kb. havonta 1szer és még lehet sokat is mondtam), és akkor is csak így távolról és hiába látom rajta, hogy észre vett, mégis úgy csinálja, mint aki nem is látott engem...Számomra ez furcsa egy viselkedés, mert nem ilyennek ismertem meg...
2015. febr. 2. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan menj oda hozzá és próbáld meg őt emlékeztetni, hogy milyen jól megvoltatok régebben. Persze csak ha továbbra is szeretnél vele olyan kapcsolatban maradni, mint amilyenben akkor voltatok. Emlékeztesd őt arra, hogy annak idején milyen jókat beszélgettetek egymással
2015. febr. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!