Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha szerintem a...

Mit tegyek, ha szerintem a barátnőm leszbikus? 12/L

Figyelt kérdés

Ha nála vagy nálam vagyunk és vécéznie kell be akar hívni, ha ott is alszunk egymásnál simogatja a karom, az arcom, stb.

Nekem semmi bajom a melegekkel, meg tudom, hogy ez ennyi idősen max. kíváncsiság lehet, de én nem szeretném... Mit lehetne tenni? Ő a legjobb barátnőm, nem akarom elveszíteni!!!!

2015. jan. 25. 08:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, a tesó más :)
2015. jan. 25. 13:06
 12/15 anonim válasza:
Végülis a legjobb barátod is kb. A testvérének tekinted! :)
2015. jan. 25. 15:06
 13/15 anonim válasza:
Testvérednek *
2015. jan. 25. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
12 éves korban még nem lehet senkiről sem azt állítani, hogy leszbikus, csak próbálja a későbbi szerelmi fogásokat, de persze, ha megfelelő korba ér (17-18 év), akkor már nem téged fog simogatni. Kérdezd meg tőle, miért simogatsz engem, nem lenne jobb, ha az X színészt simogatnád?
2015. jan. 26. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ő egy-két hónappal/évvel előbb érik, mint te. Hajtja kíváncsiság, szeretné kipróbálni élesben is, amit álmaiban megélt. Ha legközelebb félreérthetetlen közeledést tapasztalsz, udvariasan, de határozottan állítsd le. Mondd meg, hogy ez neked nem esik jól.
2015. jan. 26. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!