Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek milyen az olyan...

Szerintetek milyen az olyan barat aki megakarja mondani mit tehetsz es mit nem?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy van egy baratnom aki az agyamra megy mindig megmondana hogy mit tehetek es mit nem, pl. vannak a youtube videosok akiket mind a ketten szeretunk de azt mondja h en nem nezhetem mert az "ove",es ilyen nincs de egyszeruen nem erti meg.. es meg sok peldat tudnek mondani…. de csak azota ilyen miota lefogyott es felsobb rendunek erzi magar
2015. jan. 25. 07:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem is barát. Keress más barátokat!!
2015. jan. 25. 08:09
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2015. jan. 25. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az ilyesmivel! Mindenkinek addig tart a szabadsága, ameddig mást nem korlátoz vele. Ezt majd a 'barátnődnek' is meg kell értenie...
2015. jan. 25. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Enyhén retardált barátnőd van, de te se vagy semmi, hogy eltűröd neki mindezt.
2015. jan. 25. 10:32
 5/7 A kérdező kommentje:
igazabol nen turom el mert sokszor hoztam olyan helyzetbe hogy sirt ezek miatt mert elmondtam neki mit gondolok rola ez miatt a viselkedese miatt nem vagyok az a tipus aki hagya magat, csak nekem van szivem vele ellentetben… koszi a valaszokat:)
2015. jan. 25. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:

hát ha azt mondja, nem nézheted meg, mert az övé, mond meg neki - de ott helyben az arcába, te meg lesz...rod és meg fogod nézni, és az az övé amit magán hord maximum :)

nem is értem, egy ilyen butaságot miért nem hárítasz csípőből.

ha nem tetszik az a fajta barátság, amit ő nyújt, keresni kell másik barátot.

elég hülegyerekes a vita amúgy :)

lefogyott és játsza az eszét? figyelmeztetni kell arra, hogy gáz módon viselkedik. bár azt is gondold át, nem lehet, hogy mióta lefogyott,neheztelsz rá, és ezért látod gáznak amit csinál?

2015. jan. 25. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:
szia, koszi a valaszt, de egyatalan nem neheztelek ra mivel tenylenyleg egeszsegtelenul "kover"volt es orulok neki hogy volt annyi akarat ereje hogy kibirya es tett a koverseg ellen emiatt nem vagyok ra irigyes mivel meg most sincs abban a helyzetben hogy irigy legyek de ha ugy lenne se lennek ra irigy inkabb orulnek az o oromenek… es nem csak en vettem ezt eszre hanem az osztalyba szinte mindenki mert mindenkit lepisszek lecsuttol nem halgat vegig stb. nem csak nekem van vele bajom.. de delleg koszi a valaszt mindenkinek:)
2015. jan. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!