Köszönjünk Facebookon vagy ne?
En leginkabb mobilon szoktam netezni (mint sokan a korosztalyombol), igy ez valtozo. Van, mikor kozben mast is csinalunk, ugy eltununk, fel oraig-oraig is kb, akkor meg furan jonne ki ha rovid idoben sokszor koszontgetnek. Vagy ha egy nap mar talalkoztam vele es este beszelunk, akkor se szoktunk. Elkoszonni csak nagyon ritkan koszonok el, mert ha van vmi mondandoja van kesobb, akkor csak leirja es folytatjuk...
16/l
én nem szoktam, sztem felesleges körök futása ez neten, hogy szia-szia-mizu-semmi-veled-velem se, és csak utána írod, amit akarsz. egyből azt írom ami érdekel.
te se köszöntél most itt be. ugyanaz
Szerintem ez attól is függ kivel és mennyit beszélek.
Van akivel napi szinten tartjuk a kapcsolatot, nem fogok 10x köszönni neki, meg az egész Facebookozás időtlenné teszi a beszélgetést, ha valami vicceset látok, hallok, elmesélem, leírom, belinkelem, és kész.
Persze van akivel keveset beszélek, ott köszönök mindig, főleg ha kérni akarok akkor muszáj lefutni azt a pár "mizu, hogy vagy, ideadod?" kérdést, és nem csak lejmolni :D
Szerintem is a legtöbb beszélgetés végtelen a facebookon. Akkor meg hülyén néz ki, ha köszönök, mert akkor írok a másiknak, amikor csak eszembe jut.
Akivel viszont nem beszélek, csak ritkán, annak evidens, hogy köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!