Szerintetek mi áll a háttérben?
Figyelt kérdés
most kerültem új suliba és év elején megismerkedtem egy lánnyal. Nem szerelmi értelemben l, én meleg vagyok, ezt ő tudja is. Hanem kb 1hónapja folyamatosan megsértődjön rám,és nem tudom miért. Ha megérkezés miért, akkor azt mondja tudom én azt jól. Ilyenkor mindig elgondolkodtam mi lehet az oka,találtam is mindig,de nem olyat amiért ne állna szóba velem..de azokért envbocsanatot is kértem, meg Elmondtad az nem okát is neki, de az nem érdekelte. Most én depressziós vagyok miatta, azt mondja nem haragszik, de akkor miért távolodik el tőlem? Ma meg akartam vele beszélni, de minden szünetben azt mondta nem ér rá..lehet nem bír? De akkor korábban miért voltunk legjobb barátok?2015. jan. 16. 13:12
1/2 anonim válasza:
Te nem magyar vagy ugye?
A kérdésedre a válasz, korábban kedvelt ma már nem. A fiatal kori barátságok sajnos nem mindig tartanak örökké. Aki így viselkedik azt ne tekintsd barátodnak.
2/2 anonim válasza:
Gondolj bele, valszeg jól beléd zúgott, aztán megtudta, hogy te meleg vagy. Egyszerű a képlet, megsértődött, mert nincs nálad esélye. Fogadnék, ha előállnál azzal, hogy csak ugrattad és tetszik neked, le se tudnád magadról vakarni.
Szóval most azért olyan távolságtartó mert most esik túl a szerelmi csalódáson. Majd megbékél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!