Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek meleg vagyok?

Udgf kérdése:

Szerintetek meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Meleg videókat szoktam nézni és amikor ma elment előttem egy ojan fiúakinek jó segge volt végig azt néztem.Melegekkel is szoktam chatolni HÁNY SZÁZALÉK HOGY MELEG VAGYOK????(14f)

2015. jan. 15. 14:58
 1/9 anonim válasza:
Elég nagy a valószinűsége hogy meleg vagy. Bár 14évessen szerintem ez még nem dönthető úgy el hogy meleg vagy. Nekem a szobatárseam biszex és ő azt mondta hogy vannak olyan emberek akik egy időszakban jobban vonzanak a sajat neméhez , valaki ennél az "idoszakanak" leragad valaki pedig tovabblep rajta:))
2015. jan. 15. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem gaj vagy.
2015. jan. 15. 15:10
 3/9 anonim válasza:
A leírtak alapján nagy a valószínűsége, hogy az vagy. És mivel százalékot is kértél, legyen úgy 70-80%. :D De igazából ezt nem nekünk, hanem neked kell tudni, hogy vonzanak e fiúk. És ha a lányok is vonzanak, akkor bisex vagy és nem meleg. :)
2015. jan. 15. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

IGEN!

Mert ha ebben nem lennél biztos akkor nem is írnál ki ilyen kérdéseket. Te viszont egy büszke meleg ember vagy.

2015. jan. 15. 15:43
 5/9 Király Péter 1 válasza:

Helló!

Igen csak meleg vagy ha paiskat nézel videón meg utcán is, sokuknál így kezdődött még korábban tíz évesen pl.

Ez van kicsi, én is így tudtam meg..

2015. jan. 15. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
89.65%
2015. jan. 15. 20:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez amit irtam mar 1-1,5 éve így megy ugyhogy nagyon úgy tűnik hogy meleg leszek igaz??
2015. jan. 15. 21:23
 8/9 anonim válasza:

Már meleg vagy:D

nekem ismerosom 7eves kor ota tudja h meleg.

2015. jan. 15. 21:45
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ez normálos dolog. Nem feltétlenül vagy meleg. Ilyen korban szinte természetes hogy kíváncsi vagy. Szerintem fölösleges még beskatujázni magad.
2015. jan. 16. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!