Huszon éves lányok, barátkozás Nyíregyházán?
Sziasztok!
Noémi vagyok 23 éves, pár éve itt élet Nyíregyházán, de sajnos nem sikerült belecsöppennem egy baráti körbe sem, illetve, legalább egy jó barátnőt szereznem :)
Tanulok, mellette dolgozok, amikor szabad időm van szeretek sétálni, sportolni. fagyizni, beülni egy cukrázdába stb.. :)
Nem vagyok egy bulizós típus, de ha esetleg olyan lány ír rám, aki havi 1x eljár nem probléma, de minden hétvégén se időm, se pénzem, se kedvem nem lenne xD
Nem dohányzok. Ha esetleg szeretnél velem barátkozni, ismerkedni várom leveled és igyekszem válaszolni rá :) Szép Napot. Noémi
Szia!
Hát én fiú vagyok de hasonló cipőben...ha kedved van én benne vagyok. És nem...nem vagyok netes randilovag nyugi.
Fiúkkal nem terveztem, de kitudja, eleht tök jó barátok leszünk.. :)
A bizti kedvéért leírom, hogy más is lássa, párom az van.. :D Szóval tényleg csak jó barátot keresek!
Sziaa!
20 éves lány vagyok. Nyíregyházán élek és itt is tanulok. :)
Régebbi kérdés, de énis szívesen barátkoznék :) Vannak barátaim, de nem mindig érnek rá, illetve távolabbi városban tanulnak, így a találkozás nem mindig megoldható,ezért szeretném baráti körömet bővíteni :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!