Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobb barátnőmmel mostanság...

Legjobb barátnőmmel mostanság vhogy elfogy a témánk vagy inkább ő válik érdektelenné felém nézve?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben azt vettem észre,hogy hívjuk egymást meg beszélünk fb-on,de ő olyan semmilyen válaszokat ad.Telefonba is. Akkor sokszor kérdezek vmit néma csend mondom itt vagy?? hahóó?? -itt vagyok mondjad.Újra kérdezek nagy nehezen válaszol.Csak nem értem minek hív ha nem akar velem beszélni??

Facen is rám ír,hogy mit jót csinálok elmondom vissza kérdezek már nem elérhető és fél óra múlva válaszol.Nem tudom hová tenni ezeket.Ő keres,ő ír még sem beszélgetünk.Vagyis én beszélgetnék,de már elmegy a kedvem tőle,mert olyan mintha nem érdekelné amit mondok.

Nem tudom mi lehet a gond.

Holnap talizok vele és rákérdezek.Bár múlthéten is amikor nála voltam akkor kb sehogy sem telt a nap,alig beszélgettünk állandóan a telefonon lóg.Majd mikor közlöm megyek haza akkor meg jön ölelget puszilgat,hogy maradjak utána elkezdünk beszélgetni 20 perc múlva ugyan úgy a telefonon lóg. Egyszerűen nem tudom mit tegyek.Lehet eltávolodtunk egymástól?

Míg itt lakott a városban addig sok minden össze kötött minket,közös ismerősök.Minden nap együtt lógtunk,minden hülyeségben benne voltunk.Amióta elköltözött teljesen más lett egy darabig azt hittem úgy mond vissza tér régi énje de nem :/

2015. jan. 12. 18:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nem úgy sikerült a tegnapi beszélgetés mint vártam.

Elmentünk shoppingolni,elhúzódott az idő és kb fél órát voltam náluk mire a párja megérkezett így én jöttem is haza.Semmit nem tudtunk beszélgetni.Viszont ma telefonban elmondtam neki mindent,annyit mond ő se tudja mi van vele.De nyugodjak meg.Tegnap arra sikerült rákérdezem,hogy miért hallgat,meg nehezen válaszol erre azt mondta mert másokkal ír közben én meg kivagyok hangosítva.Mondom jó akkor máskor rád bacom a telefont ha nem válaszolsz rögtön.

Erre meglepődött,mert nem szoktam így beszélni.Nem szólt semmit.

Kérdeztem,hogy szed e vmit azt mondta nem.

Sajnos az a baj,hogy ő neki is eléggé sűrű lett a napja jövőhéttől nekem is az lesz,ritkábban fogunk találkozni, ez a heti 2-3 is kevés volt eddig.De ezek után hogy lesz nem tudom.

Amúgy van egy újdonsült barátnője akivel edzeni jár stb Tegnap ő is velünk volt,így ez idő alatt sem tudtam vele beszélni :/

De ahogy kiveszem a dolgokat,nem velem van baja,mármint nem akar hanyagolni meg semmi.Csak van vmi.Amit nem mond el.Mivel alkalmunk nem volt mélyebben beszélgetni így gáz,mert megint húzódni fog ez az egész.

Persze most ez az újdonsült barátnő se jött jól a képbe,mert mivel ő abban a városban lakik mint ő minden nap találkoznak együtt vannak kb egész nap.

2015. jan. 14. 10:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnt tegnap,hogy szét szórt naggyon
2015. jan. 14. 10:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Az előbb ismét telefonáltunk,akkor minden rendben volt. Meg írtam,mondtam neki,hogy most már össze kéne hozni egy olyan találkozót amin ketten vagyunk és nyugodtan eltudunk beszélgetni.Azt mondta rendben van.
2015. jan. 14. 12:50
 14/17 anonim válasza:
Sok sikert!
2015. jan. 14. 18:18
 15/17 A kérdező kommentje:

Ma ismét voltam nála pár órát. Most eléggé sok mindent csinál egyszerre 2 tanfolyam,akkor vmi új üzletbe is bele kezd,ezek mellett edzeni jár stb mondta,hogy azért nem figyel annyira a telefonba mivel több mindent csinál,mikor mondtam,hogy akkor minek hívsz,azt mondta,mert ha így nem hívnálak akkor jó formán nem is beszélgetnénk. Mondom jól van.Csak így meg nem sok értelme van a beszélgetésnek, sajnos.

Holnap déltől estig nála leszek,mert nem csinál semmit,szabaddá tette a napját.Így jól át beszélünk mindent,mivel jövőhéttől én is tanfolyamra fogok járni,plusz bármikor hívhatnak dolgozni. Mondjuk ezek mellett is kicsit sántít pár dolog.De legalább tudom nincs akkora gond mint hittem.

2015. jan. 15. 18:05
 16/17 anonim válasza:
Na, mik a fejlemények?
2015. jan. 21. 21:43
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát pénteken voltam nála utoljára. Hol beszélgetünk hol nem.Inkább ahogy ideje engedi szerintem.Új barátosnéjával van nagyon elfoglalva.Vele minden nap talizik :/ persze mert közel lakik.

Ma beszéltünk többször is,szerencsére a telefonos beszélgetések normálisan zajlanak amióta megbeszéltem vele.

Azt mondta,hogy szeret,legjobb barátnők vagyunk és leszünk is.Bennem bízik meg a legjobban.Mondta,hogy lehet ez egy ilyen időszak lesz,hogy keveset tudunk találkozni,meg beszélgetni,de annyi szaron végig mentünk,ezt is kibírjuk vhogy.

Önmagától mondta ezt.

Szóval ezek alapján rendben van minden.Csak ugye a távolság kicsit lazítja a dolgot :/ Na meg az,hogy ő nem akar jönni hozzám és mindig én menjek,de nekem ugye nincs az utazásra pénzem.

Na meg hozzá voltam szokva,hogy kb 8 hónapon keresztül mindig egymásnál voltunk.Minden nap együtt voltuk.Ha elváltunk akkor is beszéltünk sokat.Aztán szépen lassan minden lazult.

De most már,hogy oda jutottunk,hogy heti 1 tali ami pár órás és ritkán beszélünk.Régen nem ilyen volt.Tudom van dolga,de ahogy elmeséli a napját nem úgy tűnik mintha nem jutott volna idő írnia.Na mind1. Majd az idő eldönt mindent.

2015. jan. 21. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!