Szerintetek ezt miért csinálta?
Barátnőmmel és a tesójával megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt moziba és utána még a városban mászkálunk meg nézegelődünk. Elkéstem (30 helyett 35) és ők már bementek a moziba, de úgy vettek jegyet, hogy mellettük már nem volt hely, így külön ültem egyedül. Nem értem, hogy miért nem vettek 3 jegyet, tudták, hogy úgyis visszafizettem volna.. vagy miért nem vártak meg? Oké késtem de nem olyan sokat... amikor bementem még 10 percig csak reklámok voltak. Eléggé megbántottak ezzel, de nem mondott semmit ezért megkérdeztem, hogy miért nem vettek 3-at? És azt mondta, hogy nem jutott eszébe.. (film alatt majdnem elbőgtem magam) Aztán amikor vége lett a filmnek mondták hogy ők mennek el... és elköszöntek annyival hogy szia és elmentek...pedig megbeszéltük, hogy még maradunk városban, úgyhogy utána egyedül voltam egész nap :(
Ha legalább annyit mondott volna, hogy ideges lett amiért késtem és ezért úgy gondolta h nem érdekli ha nincs helyem... de semmi :(
Ti mit tettetek volna a helyében? És az enyémben?
Először is nem írtad meg,amit az első észrevett,hogy jelezted-e,hogy mész-e vagy sem.Egy bizonytalan ember miatt nem adok ki én sem egy forintot sem.Vagy jössz,vagy nem,de azt mindenféleképp jelezni kell.Késni meg úgy megbocsátható,ha önhibádon kívül történik.Amúgy is megbocsájtom a késést bárkinek,mert már volt,hogy vártam 3,5 órát egy emberre(aki aztán jól rászedett),de ez meg a saját hibám.A késés amúgy nem nagy dolog,csak akkor nem szép ez,ha a késés pénzbe kerül,és esetleg a pénz az úszik.
Pénzt nem dobálunk az ablakon,még akkor sem,ha sok van.Osztozkodunk,adunk,mert jószívűek vagyunk,de azért annyira nem,hogy mindenkibe vakon bízzunk,hogy úgyis eljön,aztán mégsincs ott.
A GYIK lelki szemetessé vállt. Az emberi gyengeség gyűjtőhelye, a társadalomra támaszkodás erősítő pontja.. Már minden apró hülyeséget kiraknak ide?
Amúgy nem zavar, de ez már tényleg annyira bagatell, hogy alig bírom elképzelni, hogy miért kellett ezügyben rohanni a gép elé, és kirakni ide..
Valószinűleg már nem volt kedvük lent maradni. A jegyvételt meg elmagyarázták a többiek!
#6 Ennél sokkal borzasztóbb kérdéseket olvasok nap mint nap.
Megbeszéltétek, hogy egész napot együtt töltitek. Mi be sem mentünk volna ha nem érkezik meg a barátunk akit várunk. Bementünk volna a következő vetítésre egy óra múlva. Nem rendes barátod, vagy ennyire csak egy elkényeztettet kis pcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!