Szerintetek jó ötlet felkeresni régi barátokat?
Szóval...mostanában nagyon magam alatt vagyok. A barátaim akikkel lógtam kiderült hogy nem is olyan jó barátok, csalódtam bennük és már nem tudom elképzelni hogy újra jóban legyünk. Őket egyébként középsuliból ismerem. Voltak ugye régi barátok akiket nagyon szerettem (általános suliból) és még 9. osztályban találkoztunk de aztán mindenki ment a "maga útjára" így szépen lassan véget értek, de nem vesztünk össze vagy ilyesmi csak úgymond elfelejtődött...Arra gondoltam jó lenne megint össze futni, írnék 1-2 embernek facebookon de az is megfordult a fejemben, hogy mindenkinek megvan a baráti köre és hogy hülye ötlet ez.
Magányos vagyok nincs párom sem, a munkámat nagyon szeretem de olyan hogy egyedül dolgozom így itt sem tudok ismerkedni, eljárni egyedül nehéz rávenni magamat. Nem vagyok zárkózott típus de annyira nagyon nyitott sem.Nem igazán tudom mit csináljak, szerintetek? Köszönöm, hogy elolvastad!
Köszönöm hogy leírtátok ezeket
Illusztrátor vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!