Mik azok a dolgok amik végett kiközösítenétek valakit?
Akinek nem köszönök:
-akivel évekig csopottársak voltunk, még sem beszéltünk soha.
-aki elfordítja a fejét, ha meglát
Kiközösíteni nem szokáson, mert már felnöttem. Akit nem birok, azzal felületesen beszélek, ....ha muszáj
Ettől komolyabb mélyebb dolgokra gondoltam.
Pl egy munkahelyen vagy egy suliban, mik azok a dolgok ami miatt ki lehet közösíteni valakit?
Értelmes ember nem közösít ki senkit semmiért.
Köszönésre azokat nem méltatnám akiket utálok, de kiközösíteni nem közösíteném őket
Hát kiközösíteni nem közösítettem még ki senkit, de életem során volt rá példa, hogy egyes emberek kiközösítve érezték magukat.
Munkahelyen én például azokkal nem beszélgetek akik
- a kezdettől nem fogadja a köszönésemet, elfordul, húzza a száját. Ha már az első pár napot így kezdi valaki az számomra idegen ember, és onnantól nem érdekel, hogy kolléga vagy sem. Nem foglalkozom vele.
- Aki hátba támad. Munka esetén alám tesz, szándékosan elrontja a munkámat vagy nehezebbé teszi ha az érdeke így kívánja. az ilyen embert annyiba sem veszem mint a köröm alatti piszkot.
Nyugi nyugi nem kell ide rasszizmus :D
Maradjunk annyiban hogy cigányok között is van normális meg tetű, de magyaroknál is vannak szép számmal.
Sulis időszakba, meg le kell sz*ni ha valami miatt kiközösítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!