Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nálatok is így van vagy csak...

Nálatok is így van vagy csak nálam?

Figyelt kérdés
Mikor találkozom az egyik barátnőmmel akkor ő mindig beszél a telefonján a barátjával ( facebook-on). Nem értem miért nem bírja ki azt a kis időt a barátja nélkül? A múltkor kérdeztem, hogy mindenkinél facebook-ik vagy csak mikor velem van? Azt mondta, hogy miért ne facebook-na? Én nem tiltottam meg neki csak idegesítő, hogy hozzá beszélek ő meg írogat a barátjával.. 21/L
2015. jan. 2. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
ilyen a szerelem...De mondjuk én bunkóságnak tartom
2015. jan. 2. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Legközelebb tiltsd meg neki.

Ilyen esetben én szó nélkül otthagynám, nem az, hogy még magyarázkodjak, meg törődjek a lelki világával.

2015. jan. 2. 21:29
 3/4 Clay Morrow ***** válasza:
Én is tapasztaltam. Az úgy van, hogy egy jó barátommal kimegyünk a városba, iszunk, biliárdozunk de ő közben egyfolytában üzenetezik a barátnőjével. Beszélek hozzá, ő nyomja a telót, aztán elteszi és: "aha, ja". Engem is zavar a dolog de megbecsülöm azt a közös töltött időt, mert bizony szar és átéltem mikor már valakivel nem találkozhatsz akármikor és hiányzik. Mondjuk én is rászóltam, de hiába egy fél óra múlva már nem bírta, mert megharagszik rá a barátnője és inkább hagytam.
2015. jan. 2. 23:09
 4/4 Izumo-san válasza:
Én kivenném a kezéből a telefont. Legyen már annyi tisztelettel irányodba hogy rád néz, miközben te beszélsz hozzá. Én megértem hogy Dúl a láv közte és a pasija között, de ez akkor is bunkóság.
2015. jan. 3. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!