Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 12ev korkulombseg sok? Persze...

12ev korkulombseg sok? Persze a fiu a tobb

Figyelt kérdés
Na szoval en most 14eves vagyok Essem pedig26 .. 12ev van koztunk szerintetek az sok? En olyan 19ecesen akarok vele osszejonni o akkor lenne 31eves szerintetek osszejjone velem vagy tul sok kulombseg? Legyszives valaaszoljatok kerleeek leirjatok a velemenyeteket?????????
2014. dec. 26. 23:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

ennyi idősen sok.

19 évesen meg már emlékezni sem fogsz rá.

2014. dec. 26. 23:33
 2/20 anonim ***** válasza:
Addigra valószínűleg családja lesz, így nem. Egyébként nem sok a korkülönbség, ha már 20 éves vagy, de most még sok.
2014. dec. 26. 23:35
 3/20 anonim ***** válasza:

14 évesen még félig gyerek vagy, ő meg 26 évesen felnőtt.

Ez már pedofília egyrészről, másrészről számodra nagyon egészségtelen lenne ez a kapcsolat. Alakulóban van a személyiséged és egy felnőttel való kapcsolat deformálna.

5 év múlva meg már teljesen más ember leszel, ne tervezd, hogy majd akkor összejöttök.

Most nem tudod elképzelni mennyivel más ember leszel 19 évesen.

2014. dec. 26. 23:35
 4/20 anonim válasza:
Hát szerintem ez túl sok.... Hisz te még (valószínüleg ) szüz vagy miközbe neki már ilyen téren "szükségletei" vannak ha érted.... Valamint 5 év múlva már benne lesz a családalapítás (átlag) korában és te akkor fogod befejezni a gimit és még azután jó ha járhatsz egyetemre..... Sehogy se jönne ki igazából jól... De ha igazán szereted és ö is téged akkor sok sikert
2014. dec. 26. 23:38
 5/20 A kérdező kommentje:
Remelem nem lesz meg csaladja. Meg amugy is az olyan bereknek nincs is csaladja mert ilyen egy eszakas kalandjai vannak. De szerintrm 12ev nem pedofilio. Es nem fogom addigra elfelejteni mert az eletem ertelme.
2014. dec. 26. 23:44
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem gondold, hogy téged is egyéjszakás kalandnak tekintene.
2014. dec. 26. 23:48
 7/20 anonim ***** válasza:

"Es nem fogom addigra elfelejteni mert az eletem ertelme."

Jaj dehogynem.

De majd megtudod.

Egyelore tartsd tavol magad tole.

2014. dec. 26. 23:49
 8/20 anonim ***** válasza:

Ebben a korban sok.

Jól értem, hogy még csak ábrándozol róla?

2014. dec. 27. 00:03
 9/20 A kérdező kommentje:
De szerintetek volt mar komoly kapcsolata??? Tuttok rola valamit?? Aki tud essemmrol valamit legyszives irjon itt vagy privatba nagyon fontos lenne
2014. dec. 27. 00:04
 10/20 A kérdező kommentje:
A 3. Valaszolo mit ertet azon h szuksegletei vannak?? Egyebkent igen almodozok rola de nagyon szeretem igyis. Aki tud valamit essemmrol az irjo mar nekem privibe mert itt csak 5percenkent tudok irni:((( legyszi irjatokkkk
2014. dec. 27. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!