Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi van velem? Megorultem?

Mi van velem? Megorultem?

Figyelt kérdés
Evesi zavarokkal kuzdottem, mindenki elpartolt tolem..mindenki azt hitte, hogy hulye vagyok, kozben lelki eredetu volt minden.(ezt nem szeretnem mondani hogy miert). Akkor talalt ram o a neten. Hosszu kommentet irta a kepem ala ami alatt ledagadtoztam magam (ne hurrogjatok le, az ANOREXIA BETEGSEG) en nem valaszoltam ra o kitorolte a komit utana irtam neki es beszeltunk. Bekovetett instan es akkor lattam, hogy siman csaladtagok is lehetnenk, annyira hasonlitunk. Ez a lany elotte nem ismerkedett senkivel se a neten, de mi a kezdetektol fogva ugy beszelgettunk mintha ezer eve ismernenk egymast..meggyogyitott az anorexiabol, a depizesbol, es megtudtam hogy o is kuzdott hasonlo gondokkal, es az eletunk soran hasonlo dolgok tortentek velunk. Mostanra mar minden nap beszelunk, es ugy veszem, minta kozeli csaladtagom lenne, mintha a hugom lenne ugy vedelmezem ot, es eszrevettem hogy mindketten. Mindent elmondunk egymasnak pedig nehezen bizunk az emberekben..multkor vele almodtam es felkeltem es zokogtam..barcsak talalkozhatnank, annyira messze lakik es annyira sokat jelentunk egymasnak csak a szuleink...
2014. dec. 25. 15:43
 1/5 piriiiii ***** válasza:
100%

Egyrészt, milyen kapcsolat ez? Te is lány vagy, nem?

Miért lenne ez őrültség? Ez csak egy nagyon jó kapcsolat egy emberrel, aki hasonló hozzád.

Nem értem, mi a gond.

2014. dec. 25. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt rá egy évem h megtapasztaljam milyen lelki bajosnak lenni, egyet mondok, ha ő húzott ki belőle, akkor ő lehet a jövőd is szval hajrá, kit érdekelnek a szülők, mindenkinek a saját dolgával kéne foglalkoznia.
2014. dec. 25. 16:51
 3/5 Linó03 ***** válasza:
Kevés embernek lehet ilyen jó barátja. A szüleidnek valahogy biztos el tudod magyarázni, hogy miért jelent ő számodra sokat. Hajrá! Az igaz barát különleges dolog.
2014. dec. 25. 18:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo, igen lany vagyok:)
2014. dec. 25. 19:45
 5/5 anonim válasza:
én is kevésbé hasonló helyzetben voltam egy osztálytársam volt a legjobb barátom chaten nagyon jól elvoltunk élőben meg kevésbé mert a sok haver között voltunk viszont nagyon messze lakunk egymástól és 3 év alatt 2x találkoztunk úgy hogy elmentünk egymás házához annyi különbséggel hogy ő tudott nálam aludni. A gondok akkor kezdődtek amikor annyira ragaszkodtam hozzá hogy féltem hogy elveszítem aztán meggyengült köztünk a barátság de nem szakadt meg köztünk a kapcsolat, azóta megtanultam hogy nem érdemes ragaszkodni ha nem mutat ő sem hasonló érzelmeket, jó ha tudod hogy bizonyosodj meg arról hogy ő is ugyanolyan ragaszkodó érzelmeket vált ki belőle és töretlen kapcsolatnak tartjátok úgy hogy egyenlő módon szeretitek egymást :)
2014. dec. 27. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!