Hogyan lehetne jobb életem ha ennyire egyedül vagyok? Mit tehetnék ez ellen?
Nem tudok barátkozni és rendes kapcsolatokat ki alakítani másokkal mert túlságosan visszahúzodó vagyok. Beszélgetni bárkivel iszonyú nehezemre esik mert vagy nem jut eszembe semmi téma vagy attól tartok hogy bármikor el akadhatok es akkor mit gondolnak rólam.
Mindig egyedül vagyok általában és nem barátkozok senkivel mivel úgysem tudna elfogadni engem senki olyannak amilyen vagyok.
Ez már évek óta tart így és azóta folyamatosan kaptam a kérdéseket hogy miért vagyok ilyen csendes és hogy legyek nyitottabb. Nem tudták meg érteni hogy ez nekem milyen nehéz es én nem is akartam magyarázkodni nekik tovább hiszen aki nem volt még abban a helyzetben mint én az nem is érthet meg igazán. Ez kihatott mindenre és végül teljesen meg akadályozott mindenben.
Azóta már próbáltam bele törődni ebbe mivel nem tudtam változtatni ezen csak remélem hogy lesz valaki aki el tud fogadni olyannak amilyen vagyok.
Nagyon nehéz ezen változtatni.
Egyedül nem is lehet. Mindenképpen külső segítségre van szükség.
Először is keressél egy olyan közösséget, akik nem kritizálnak, nem személyeskednek és van egy alap lelki beállítottságuk, kedvesség és empátia. Ahol már eleve elfogadják és befogadják a másik embert.
Sokat jelentene és könnyebben meg tudnál nyílni ebben a légkörben. Előbb-utóbb feloldódnál máshol is, más emberekkel. Pozitív tapasztalatok kellenek, minél több annál jobban válhatsz barátkozóvá a kapcsolataidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!