Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tehetek még valamit érte?

Tehetek még valamit érte?

Figyelt kérdés

Az én gondom csak az hogy van egy barátnőm vele csak ez az egy gond van hogyha

pasik vannak közelében mindig otthagy és nem is nagyon szól hozzám. Ha van aki tetszik nekem akkor flörtöl vele. Egyik nagyszájú a suliban

Az a baj hogy 12 éves kora óta falja őket,mindig dicsekszik hogy neki mennyi volt. Már alsó óta egyik legjobb barátnőm,de mióta középsuliba járunk azóta teljesen kifordult magából.

2014. dec. 8. 19:16
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem barátnő!
2014. dec. 8. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Na jó, hát most ennyiből nem láthatunk bele a barátságotokba. Azt neked kell érezned, hogy megbízhattok-e egymásban. Lehet, hogy csak a hormonok működnek benne...ilyen ez a kamaszkor. Viszont, ha feltűnően csak azokkal a fiúkkal flörtöl, akiket te már kinéztél magadnak, akkor beszéld meg vele!
2014. dec. 8. 21:19
 3/3 anonim válasza:

Hát itt az a kérdés,hogy még barátnőnek tartod -e, ill. akarod még ezután annak? Hiszen olyannal flörtöl, akiről tudja (?), hogy tetszik neked. Sokszor csak úgy magadra hagy mások(pasik) miatt. Ezekkel folyamatosan bánt téged. És még ott van az is, hogy sok számodra negatív tulajdonsága van. Legalábbis nekem így jött le.

Plusz még ott van az is, hogy kezd megváltozni a személyisége "teljesen kifordult magából"

Én is vesztettem el nagyon jó barátnőmet, mert megváltozott. Bármilyen rosszul is esett akkor, jobb volt elengedni, mert már nem az volt, akivel olyan jól éreztem magam.

2014. dec. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!