Valakinek lenne kedve barátkozni? 20/L, Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy társasági ember, a régi barátaimmal többnyire megszakadt a kapcsolat iskola után. Kicsit magamnak való, művészlelkű lány vagyok, sokat rajzolok, festek, fotózok. Szeretek olvasni. Szinte bármilyen témáról szívesen beszélgetek. Mindenkihez pozitívan állok hozzá, és ha tehetem, szívesen segítek is másoknak. Hasonló mentalitású embereket keresek, leginkább lányokat, korban 19-25 között.2014. dec. 5. 10:40
1/10 anonim válasza:
Én szívesen barátkozok veled! :)
2/10 anonim válasza:
Szintén 20/L, kicsit művészlélek, félénk... itt vagyok.
4/10 anonim válasza:
Meghívlak egy kávéra, aztán megmutatom a Klark Ádám teret madártávlatból, művészien szép a látványa még ilyenkor is. Mit szólsz hozzá?
6/10 anonim válasza:
Írtam :)
ha akartok ti is írjatok :D
21 (L)
8/10 anonim válasza:
Ha szeretnél még, akkor én is szívesen beszélgetnék :)
19/L
10/10 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék veled :) 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!