Mit adjak a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat veszekszünk.Nem akar nekem megbocsátani.Félek,hogy örökre elveszítem.Arra gondoltam,hogy valamivel meglephetném.Imádja Drake Bellt,az Útvesztőt(az összes részét),az Artic Monkeys-t,imád rajzolni,festeni.Mivel kéne meglepnem?Félek,hogy sosem bocsát meg nekem.2014. dec. 4. 16:44
1/4 anonim válasza:
Meg van már barátnődnek az Útvesztő első két könyve? Nekem most lett meg mert én is imádom :3 Tavasszal jön ki a 3. rész, talán azzal majd meg tudod lepni
2/4 A kérdező kommentje:
már megvan neki.a 3. az csak angolul.nem is tudtam hogy tavasszal megjelenik magyarul :O köszi a tippet :)
2014. dec. 4. 16:59
3/4 anonim válasza:
Éhezők viadala könyvek. Gyűrűk ura trilógia, Harry Potter könyvek.
Ha nem, akkor Battle Royale (kicsit véres, de nagyon elgondolkodtató).
Színházbérlet. Belépő a helyi műkedvelő klubokba, színitársulatba, olvasóklubba.
De amúgy ne ajándékokkal vedd meg, hanem a barátságoddal, szereteteddel, szerelmeddel (bocs, nem vágom, hogy barátnő vagy "barátnő", érted. :) )
4/4 A felhasználó válasza:
Ahelyett hogy valami cuccal akarod lefizetni, inkább a problémát kéne megoldanod. Így csak halasztod az elkerülhetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!