A fiúk miért csak barátnőt akarnak, miért nem kell nekik "havernő"?
Személy szerint nem jövök ki jól a lányokkal, nincs sok közös témánk és nem bírom a hisztiket. Nekem csak egy olyan barátra lenne szükségem, akivel normálisan lehet beszélgetni, eljárni koncertekre, sörözgetni, filmezni, tehát egy szimpla barátra, de lányban ilyennel még nem találkoztam. Viszont úgy vettem észre, hogy a fiúk szinte minden lányra barátnő-jelöltként tekintenek.
Most velem nem ok
Tehát most velem nem oké valami, vagy más is ezt tapasztalta?
18L
Jófej, barátságos fiúk jobban elvannak a többi hasonló fiúval, és bőven el is vannak látva ezen a téren. Nem szorulnak rá egy ilyen havernőre, viszont ha nincs barátnőjük, szeretnének egyet.
Nőként (ha jó csaj vagy, és nincs valami defekted) valószínűleg ugyanígy vagy a pasikkal, akik fel akarnak szedni: többlet van belőlük, így nem igazán hat meg egy újabb jelentkező.
Nem kell általánosítani. Ha lányokkal akarna barátkozni egy fiú, ők is valószínűleg megkörnyékeznék.
Akkor tudsz fiúkkal barátkozni, ha vagy nagyon fiús gondolkodásod/viselkedésed van, vagy alapból is van barátod vagy kifejezetten ronda vagy :D....stb
Lényeg, hogy ne lássák benned a prédát. Ez a lényeg.
Nálunk 2 lány van 4 fiú mellett. Mindkettőnknek barátja van. Mi teljesen jól elvagyunk. Sosem volt semmi gond. Sőt szerintem jót is tesz egy fiú baráti körnek 1-2 lány társaság. Kicsit rendbe kell szedni néha őket, meg istápolni, tanácsot adni nekik pl. csajozásban :D
Párom sosem volt féltékeny, sőt örül, hogy jó társaságban vagyok.
Csakhogy egy nő nem lehet jó tanácsadó a csajozásban, egy tapasztalt ember ezt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!