A legjobb barátnőm csúnyán kihasznált! Most mit csináljak?
Ismerős helyzet. Velem is megesett már az ilyen. Én azt javaslom, hagyd ezt a "barátságot". Én is ezt tettem, mert engem ez az egész szituáció olyan szinten megviselt, hogy minden este sírtam és a puszta falnak meséltem el, hogy már megint mit tett velem, hogy milyen szörnyű, hogy az egyik pillanatban szeret, és ölel a másikban meg már gúnyol és sérteget. Sőt akár még ki is közösít. (És az egészben talán az volt legrosszabb, hogy régen legjobb barátnők voltunk és tényleg azok is voltunk nem csak úgy mondtuk.) Egy napon én ezt már tényleg nem bírtam idegekkel, abbahagytam a sírást és odamentem egy másik osztálytársamhoz és elkezdtem vele barátkozni. Idővel szinte minden osztálytársammal jóban lettem és végre azt éreztem, hogy tényleg vannak olyan emberek akiknek fontos vagyok és a barátjuknak tartanak. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz megtenni, és az első lépések még nagyon fájni fognak, de az idő múlásával enyhül a fájdalom és talán majd egyszer el is múlik. (Nekem lelkem mélyén még mindig fáj egy kicsit, de szerencsére mára már annyit javult a kapcsolatunk, hogy akár el is megyünk együtt valahova és jókat beszélgetünk. Igaz, olyan barátság ebből soha nem lesz már mint amilyen akkor volt, mielőtt elkezdett volna kihasználni, de talán nem is kell, hogy olyan legyen.)
Összefoglalva szerintem ez volna a jó döntés ebben a helyzetben: Állj fel, húzd ki magad, menj oda valaki máshoz és barátkozz vele. Őt meg hagyd békén, ne foglalkozz vele, és vagy rájön, hogy hibázott vagy nem. Ha nem akkor nincs ki miatt búslakodj, nem érdemli meg a társaságod. Remélem, hogy tudtam segíteni, legalább egy kicsit is azzal, hogy tudod, hogy nem vagy egyedül, mert az ilyen sajnos elég gyakran megeshet...
nehogy bocsánatot kérj! amúgy meg teljesen egyetértek az 5-ös kommentelővel
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!