Mi akar ez lenni?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk osztálytársak és nagyon jol elvagyunk, (ő fiú én lány) ha suliban vagyunk akkor folyton összenézünk, mosolygunk, már csak ha egymásra nézünk tudjuk mi van a másik fejében. Úgy lettünk barátok hogy a tanár melléültetett mert nem volt a könyvem nálam, végigbaromkodtuk az órát....de nemis ez a lényeg hanem hogy egymásra találtunk és azóta segítjük egymást a suliban mégha nemis ülünk eggyütt, mert az mindig rosszul végződik, amit mi nem bánunk ügye. sokat levelezünk azóta.... minden nap sőtt egyfolytában.. még ha dolgunk van akkoris csinálunk időt hogy pár percre írjuk egymásnak, így folyton kapcsolatban vagyunk. ez azértis van mert suliban nincs alkalom beszélgetni kettesben. voltak olyan pillanatok mikor forrt a levegő köztünk.. de se csók se semmi nem volt... csak hülyültünk és hosszasan összenéztünk, tudtuk mindketten hogy kívánjuk egymást, de nem tettük meg, csikiztük egymást tovább inkább és ez így volt jol. mostanában meg egyre jobban komolyodik a kapcsolatunk, komolyabb témákrol beszélgetünk.. és többet. nekem ezalatt a barátság alatt volt egy komoly barátom aki eljegyzett... na mikor meglátta a gyűrűt nem nagyon volt felhőtlen a kapcsolatunk, de joba voltunk, érződött a feszültség felőle. most 2-3 hete hogy fuccsba ment a kapcsolatom, persze próbálja a volt jegyesem helyrehozni de már nincs bizalmam feléje. ezt tudja a fiu barátom és azóta beszélünk joval többet, haza is akart kisérni egyszer de exem pont jött elém suli után.. mivel akkor azt hitte kibékültem exemmel, visszatért a sablonos beszélgetésünk, de tudattam vele hogy nincs ilyenröl szó, és azóta nyit felém ujbol, de nagyon meggondol minden lépését. az lenne a kérdésem hogy ebböl a hosszú szövegböl mit tudtatok leszürni? jó barátságot vagy kapcsolatot akar az oszt társam?2014. nov. 29. 15:31
1/10 anonim válasza:
Ha kapcsolatot is akar gondolom neki sem tiszta hogy miert var meg valakit az exe, evyaltalan miert nem zarja le az egeszet. Eleg gyerekes az egesz sztori, szerintem varjatok a dologgal.
2/10 A kérdező kommentje:
bármilyen kommentet elfogadok persze, nem baj ha negatív. de az hogy gyerekes... szerintem te vagy az mert nem éreztél még ilyet.
2014. nov. 29. 16:39
3/10 anonim válasza:
"tudtuk mindketten hogy kívánjuk egymást, de nem tettük meg, csikiztük egymást tovább inkább és ez így volt jol."
Jo, akkor nem gyerekes. :)
4/10 A kérdező kommentje:
ennyi? :) nem olyan csikizésre kell gondolni persze ezt nem írtam oda mivel azt hittem normálisak fognak írni. :)
2014. nov. 29. 21:58
5/10 anonim válasza:
"se csók se semmi nem volt..." írtad. Ezt így hogy? Miközben Neked komoly kapcsolatod van, aki el is jegyez?
Gondolom tudta nagyon jól, hogy Te nem vagy független, így ezért nem ment tovább egy bizonyos pontnál.
6/10 A kérdező kommentje:
amikor ez történt akkor nem volt még kapcsolatom.
2014. nov. 29. 22:31
7/10 anonim válasza:
Hány éve megy ez így? Ővele mi a helyzet? Foglalt, vagy szingli?
8/10 A kérdező kommentje:
2 éve megy ez lassan már, persze mikor volt barátom akkor nem közeledtünk egymáshoz, de akkor is sokat beszéltünk. ő mindvégig szingli volt és mostis az.
2014. nov. 30. 01:56
9/10 anonim válasza:
Ha akarsz tőle valamit, akkor lépj Te. Lehet, hogy nem tudja, hogy mit akarsz, visszavárod-e a volt pasidat, vagy hogy ő csak barátnak kell-e, vagy többet is akarsz-e tőle.
A lényeg: kezdeményezz. Lehet burkoltan is, ha nőként ezt cikinek érzed, pl közös mozi, vagy valami ilyesmi, aminek a végén egymás mellett köttök ki.
10/10 A kérdező kommentje:
lehet tényleg az a baj hogy nem mer lépni. rendben. köszönöm :)
2014. nov. 30. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!