Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok az osztálytársam...

Mit gondoltok az osztálytársam elképzeléséről?

Figyelt kérdés

A legjobb haveromnak X-nek van egy ikertestvére Z. Vele is jóban vagyok, ha nincs suliba X, akkor vele szoktam lógni. Z-nek van egy Y nevű barátja. Y-nek nincsenek barátai, csak Z. Csütörtökön Z-vel voltam, (mert X beteg). Y nem vágyik más emberek társaságára, sem az osztályéra, sem az iskoláéra, csak Z-ére. Így egész nap nem volt

velünk, gondolom, mert én is ott voltam.

Tesin mondta, (én fel vagyok mentve, őt meg elgáncsolták a folyosón) hogy néha úgy érzi

nem kellett volna Y-nal barátkoznia, mert ha a

többiekkel van, akkor Y mindig egyedül marad. Meg azt is mondt, hogy nem egy iskolába mennek tovább tanulni, és, hogy szeretné, ha az új iskolájában beilleszkedne, ezért egyre kevesebbet foglalkozik vele. Meg, hogy csak jót akar vele.

Szerintetek jól gondolja Z? Csak szerintem szemét dolog egy bizonyos szintem?

Üdv: Egy 8.-os fiú.

2014. nov. 28. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is sántít a dolog. Ha Z valóban a barátjaként gondol rá, szemtől-szembe meg kéne ezt mondania neki és nem eltávolodni tőle, hátha akkor a saját lábára áll.

Szintén nyolcadikos lány, aki utálja cserben hagyni a barátait (valamint szereti a gumicukrot, az antik könyveket, a kecskéket, a videojátékokat, a spagettit és kiparodizálni néhány gyk-s embert, akik minden hülyeséget ideírnak magukról anélkül, hogy az bárkit is érdekelne). :D

2014. nov. 28. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem vágyik más emberek társaságára, akkor a elgjobb az lenne, ha végre békényhagyná.
2014. nov. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!