Kerubin kérdése:
Van valaki "magyar " aki Törökországban Adana Kozanban él?
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 16:57
1/12 anonim válasza:
Kerubın, neked mındıg Torokorszaggal kapcsolatos kerdeseıd vannak.
2/12 A kérdező kommentje:
ha egyszer oda húz a szívem...Miért baj az ?
2014. nov. 28. 22:36
3/12 anonim válasza:
Nem baj!
Fordítóként jól keresek az ilyen hölgyeken.
(Mert 99%-ban hölgyek azok, akik itt szerelmesednek be.)
Aztán 100 kapcsolatból egy olyan van átlagban, akik hívnak az esküvőre tolmácskodni.)
4/12 A kérdező kommentje:
Ha majd ott tartok ,keresni foglak .
2014. nov. 29. 11:34
6/12 anonim válasza:
Fordítottam már egy török férfinek, ő mondta Rólad, hogy kb. régóta (talán 20) éve férjnél vagy és válsz, vagy válni akarsz, és vannak gyerekeid is. Azt hiszem hármat mondott, de erre már tényleg nem emlékszem.
7/12 anonim válasza:
Nem szeretnék itt a te magánéletedről beszélni, de a Gyk nem küldi el a privimet. Vagyis elküldöm, de nem áll vissza alaphelyzetbe, utána pedig nem látom az elküldöttek között az üzenetemet.
Annyit még hadd írjak le, hogy a török pasik, főleg Isztambulban, Izmirben, Antalyaban, Adanaban, nagyon hülyítik a turista lányokat, nőket.
Ez a megrendelő, akinek fordítottam és ismer téged (legalábbis gondolom, hogy te vagy az), pl. Adanából írt rám.
8/12 A kérdező kommentje:
légyszíves adj egy email címet ahol tudnunk beszélni ,fontos lenne nekem
2014. nov. 30. 01:14
9/12 A kérdező kommentje:
Ez az enyém légyszíves írj itt nekem .
kissmarcsika@citromail.hu.
köszönöm előre is
2014. nov. 30. 01:23
10/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező, küldtem e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!