Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeretné, ha főznék neki?

Miért szeretné, ha főznék neki?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm, és ha találkozunk, többnyire megjegyzést tesz arra, hogy főzhetnék neki. Még el is mondja, hogy mit... Megkérdeztem tőle, hogy hogy nézne már az ki, hogy viszem neki az egy adag akármit? (Én arra gondoltam, hogy van én nekem párom, akire főzzek.) Ő meg elütötte azzal, hogy hát a könyvtárban elég furcsán néznének rá, de tulajdonképpen a ruhatárnál lehet enni. Meg különben is, miért csak egy adag?

Múltkor már mondtam neki, hogy ha ilyen igényei vannak, tartson feleséget (hevesen tiltakozott), vagy járjon étterembe, erre meg csak annyit mondott mosolyogva, hogy szokott. 27N

2014. nov. 27. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azt szeretné, ha meghívnád magához, vagy te mennél el hozzá. És nem a főzésen van a lényeg, hanem hogy kéne neki egy nő.
2014. nov. 27. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:

wehhehe :D

Nem tudom. Szerintem házi koszt hiánya van, és próbálkozik. Meg sztem lehet be is jössz neki. Vagy ha szoktál előtte enni, akkor fininek tűnnek a kajáid.

2014. nov. 27. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:

A férfiak nem túl bonyolultak.

Valószínű, hogy azt szeretné, hogy főzz neki.

Javasolom, hogy kérjed az éttermi ár dupláját (házhoz szállítás, egyéni menü, stb. miatt).

Nem hiszem, hogy ezután is kérni fogja - de ha mégis, akkor pedig lesz egy jó kis kiegészítésed a zsebpénzedhez.

2014. nov. 27. 14:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Eddig a legfurcsább, amit mondott, hogy "Te xy felesége leszel, de attól mi még találkozhatunk, pl. főzhetnél valami finomat." Én meg csak néztem.
2014. nov. 27. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Például?

Akkor reménykedik, hogy a főzés mellett puncit is kap.

Dupla haszon!

2014. nov. 27. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:
És nem vagyok szakács, vagy ilyesmi, ami indokolná, hogy erre kér állandóan. Tudja, hogy tudok főzni, de azt is tudja, hogy mostanában ritkán van rá időm és ezért inkább a párom főz.
2014. nov. 27. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nagyon nehéz a felfogásod :)

Nem a kaja érdekli, hanem nő kéne neki.

2014. nov. 27. 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod, hogy miért mondogatja ezeket. 99%, hogy nem csak az étel jár az eszébe. Hárítsd el határozottan.
2014. nov. 27. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném, hogy a főzésen kívül mosásra, takarításra is igényt tart e? Mert akkor beszerzel egy bilit, amibe a kezét lógathatja.
2014. nov. 27. 14:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Most, hogy így felvilágosítottatok, tudom. Egyébként meg csak furcsa volt és szokatlan, hogy erről beszél. Tényleg nem esett le.
2014. nov. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!