Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kell ismerkedni?

Hogy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

foglamamsincs hogy kezdjek bele

Irnátok Tanácsokatelőre is köszönöm

#ló #mejom
2014. nov. 25. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát attól függ barátkozni,vagy csajozni akarsz (vagy pasizni)

DE szerintem te a csajozásra gondoltál:)

Na szóval én személyes tapasztalatom szerint te azt látod hogy ha egy lánynak tetszel! Ha látod hogy tetszel egy csajnak akkor befűzöd,vagy ha neked nem jön be akkor meg hagyd ! DE ha nem vagy benne biztos,és tetszik a csaj akkor nyugodtan menj oda,beszélgess vele,utána érezni fogod hogy ha bizsereg valami :) De ha mégse akkor nyugodtan vald be az érzéseid :) Azzal nem veszítessz semmit,még ha azt mondta hogy nem,akkor tovább küzdessz érte,vagy keresel mást! De ha nem próbálkozol nem mész vele semmite! Könnyedén lehet ismerkedi mondjuk a suliban,vagy bulikba lányokkal! Vagy esetleg az adott településen ahol laksz. Az nagyon ritka,hogy egy lány megy oda hozzád,és elmondja szóval neked kell (De pl onnan is láthatod hogy tetszel e neki hogy fbn állandóan írogat (nagy rá az esély hogy akar valamit) persze ebbe meg van az a kockázat is hogy csak haverként szeret) De szerintem az egy lány viselkedésen látszik! Pl próbál mindig a közeledben lenni,néz,máshogy viselkedik ha ott vagy) Bocsánat a hülye megfogalmazásokért,de sose voltam a szavak embere! De ha jobban kifejtenéd ezt a témát,hogy hoyan akarsz ismerkedni,akkor én is részletesebben elbírnám írni :)

2014. nov. 26. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:
"Szép a lapátod! Az OBI-ból van?" :)
2014. nov. 26. 02:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a lapátos XD Am 1. kommentelő, fiukkal, láynokkal felnőttekkel, stb de szertnek csak mindig az van pl beszélgetek és totál leblokkolok idegesleszek stb szoval és nemtudoks semmitmondani és akkorvan az h bocsi hivnak mennem kel stb de most itt lesz egy buli ot szertnek probalkozni csak tanacstaln vagyok most komoly foggalmam sincs hoyg kezdjek bele. Ja éés persze a lányokal valot mer t fogalmam sincs milyen temaval hozhatnam fel erdeklodesuket:/
2014. nov. 26. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Am fiu 15éves ja plusz még hogy vannak barátaim oké de zokat 9 éve ismerem am nemértm ők simán összetudnak barátkoozni 30 25 18 stb évesekkl csak nekem nemmegy én ufokvagyok vagymi pedig aa hverjaimnak is ugyanazok a témáink meg mindem ugy h nem értem :/
2014. nov. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!