Mire véljem? Rám unt? Barát az ilyen?
Figyelt kérdés
16/L vagyok. Van egy nagyon jó 18 éves fiú barátom. Tényleg csak barát. Utóbbi időben sajnos kicsit eltávokodtunk. Egy este rámírt, hogy rég látott, hiányzom, stb. Kérte, hogy találkozzunk valamikor, meg is beszéltük, valamikor összefutunk. Pár nap múlva ráírtam, hogy megkérdezzem, akkor mikor talizunk, annyit felelt: nem tudom. Nem tudja! Végig ilyen "leszarlak" stílusban írt. Mi ez? Ő kérte nemrég, hogy találkozzunk, ő írt rám azzal, hogy hiányzom. Akkor most mi van? Mintha már nem is akarna talizni? Mi lehet vele? Tanácstalan vagyok.2014. nov. 23. 14:14
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem barátként tekint rád.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Elsőre őt kérdeztem, azt mondta, semmi baj, csak fáradt.
2014. nov. 23. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!