Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szegeden valaki ismerkedne,...

Szegeden valaki ismerkedne, Találkozna (! )?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, egy lány barátot szeretnék találni, aki nem felszínes, szívesen sétálna, beszélgetne, sütizne, vagy amit szeretne velem csütörtökön? Mert megyek SZTE nyíltnapra. :) Valószínűleg egész nap szegeden leszek.

Kizárólag barátot keresek, nem vágyom párkapcsolatra, de úgy érzem, csak egy lánynak tudnék megnyílni, és beszélgetni komolyabb, néha érzelgős dolgokról amire vágyom, de fiúk valószínűleg nem értékelnék.

Magamról: Szeretek játszani, filmeket/sorozatokat/animéket nézni. Hobbielektronikával és programozással foglalkozom. Jó időben szívesen sétálok, vagy csak ülök ki a napra. Külsőre sokaknak fura vagyok, picit nagyobb alkat, egyszerű ruhákban járok, (sokak szerint, szerintem nem) bután kinéző hajjal.

Hmm.. ennyit tartottam fontosnak magamról :) Ha érdekel valami kérdezz bátran. Csak olyanokkal szeretnék beszélgetni, aki találkozna is velem jövőhéten.

2014. nov. 22. 20:21
 1/3 piriiiiii ***** válasza:

Nekem minden stimmel.

De nem tudom, találkoznék-e... lehet, hogy baltás gyilkos vagy.

2014. nov. 22. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
A-a. Az túl sok vért hagy. Én csak elcsalom a lányokat sütizni és halálra etetem őket :3 *__*
2014. nov. 22. 23:31
 3/3 anonim válasza:
már késő holnap találkozni,de mesélj majd milyen volt a nyílt nap.Érdekelne! ;)
2014. nov. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!