Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mi lehet vele?

Szerintetek mi lehet vele?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány legjobb barátom aki elég furán viselkedik az elmúlt időszakban.. Facebookon minden nap beszélünk, hülyülünk, mindent elmondunk egymásnak szóval elvagyunk :D Viszont a suliban alig nézünk egymásra, éppen hogy köszönünk de azt se mindig.. Ha köszönök neki mosolyog és elkezd nevetni mintha zavarban lenne, nem értem hogy miattam miért lenne zavarban? Mint már mondtam, neten sokat beszélünk egymással de ő sokszor felhozza nekem azokat a fiúkat akik neki tetszenek, de ha én megemlítek neki egy két lányt akkor teljesen megváltozik a viselkedése, pl. alig válaszol rá valamit, szinte egyből eltereli a témát stb. Mintha féltékeny lenne vagy nem tudom :/ Ja és fotókat küld magáról pedig én nem kértem egyáltalán, szóval a semmiből fogja és küld egyet és olyanokat ír hozzá megjegyzésnek, hogy ''ugye milyen jól nézek ki?" stb. Ezeket miért csinálja? Nem értem légyszi segítsetek! Köszi :)

18/Fiú

2014. nov. 20. 20:40
 1/7 anonim válasza:
Azert kivancsi lennek milenne ha egy napra megszunne az FB...
2014. nov. 20. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarja, hogy csinálj neki krumplis tésztát.. Nagy az esély rá, hogy többet akar barátságnál:) Ezért is mondja el kik tetszenek neki, hogy féltékeny legyél, és azért nem ír sokat arra, hogy neked ki tetszik mert zavarja. Erre meg ,hogy ''ugye milyen jól nézek ki? Szerintem arra kíváncsi tetszik-e neked.. Egyébként neked csak barát vagy többet akarsz?
2014. nov. 20. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

'ugye milyen jól nézek ki?"

Kicsit sem öntelt...

2014. nov. 21. 03:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves második neked köszönöm szépen :) És nem tudom hogy mit érzek vele kapcsolatban, mert vannak olyan esetek amikor féltékeny vagyok és belegondolok, hogy járnék vele :/
2014. nov. 21. 06:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon bejössz neki...

Az a fajta emberke, aki irásban fejezi ki magát könnyen. :) Élőben pedig zavarban van XD

Neked kéne igazából lépned felé, ha szeretnél tőle valamit...

2014. nov. 21. 13:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát hogyan léphetnék felé? Mit mondjak neki vagy mivel mutassam ki?
2014. nov. 21. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én elhívnám valahova, sétálni, meginni valamit akármi, ebből szerintem rájön, hogy nem csak "barát", bár nem tudom..:D
2014. nov. 21. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!