Szerintetek mi lehet vele?
Szóval van egy lány legjobb barátom aki elég furán viselkedik az elmúlt időszakban.. Facebookon minden nap beszélünk, hülyülünk, mindent elmondunk egymásnak szóval elvagyunk :D Viszont a suliban alig nézünk egymásra, éppen hogy köszönünk de azt se mindig.. Ha köszönök neki mosolyog és elkezd nevetni mintha zavarban lenne, nem értem hogy miattam miért lenne zavarban? Mint már mondtam, neten sokat beszélünk egymással de ő sokszor felhozza nekem azokat a fiúkat akik neki tetszenek, de ha én megemlítek neki egy két lányt akkor teljesen megváltozik a viselkedése, pl. alig válaszol rá valamit, szinte egyből eltereli a témát stb. Mintha féltékeny lenne vagy nem tudom :/ Ja és fotókat küld magáról pedig én nem kértem egyáltalán, szóval a semmiből fogja és küld egyet és olyanokat ír hozzá megjegyzésnek, hogy ''ugye milyen jól nézek ki?" stb. Ezeket miért csinálja? Nem értem légyszi segítsetek! Köszi :)
18/Fiú
'ugye milyen jól nézek ki?"
Kicsit sem öntelt...
Szerintem nagyon bejössz neki...
Az a fajta emberke, aki irásban fejezi ki magát könnyen. :) Élőben pedig zavarban van XD
Neked kéne igazából lépned felé, ha szeretnél tőle valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!