Szeretne valaki beszélgetni, barátkozni?
Bármiről, persze a kvantumfizikához nem értek... :D de ha csak úgy beszélgetni szeretnél írj.
17/F
Én se vagyok vallásos, ennyit erről. :D
Nekem a házasság sokat nem jelentene, hisz nem az a templomba elmondott pár azó változtatja majd meg az életem/kapcsolatom/hozzáállásom :D
Jó étvágyat nektek.
köszi :)
hát ma már szerencsére nem sok ember agyát mossák...van előnye is a közösségnek, de több a hátránya sajnos...
Kösz, neked is :)
Pörköltöt nokedlivel.
Én sem vagyok vallásos, bár tiszteletben tartom mások vallásosságát - de a vallásos hit az én lényemmel nem összeegyeztethető.
De hiszek a hitben. Az önmagunkba, másokba vetett hit erejében.
A házasság, esküvő számomra, nem a papírról, vagy a vallásról szólna. Csupán két ember szerelmének "megünnepléséről".
a hitben én is hiszek és más vallásossága nem zavar, csak akkor ha rám akarja erőltetni...na az nagyon zavar...
Én Gary Chapman 3. könyvét olvasom az első kettő nagyon bejött (A szerelem pszichológiája, A szeretet mint életforma)...szerintem mindenkinek ismernie kellene a benne rejlő tudást...talán több boldog pár lenne ha ismernék és betartanák...
én annyira nem akarok esküvőt...de ha a barátnőm akar akkor a kedvéért megteszem...pl az egyetlen ok amiért megkeresztelkednék az ha életem párja templomi esküvőt szeretne...de akkor se lennék vallásos...nem amiatt lépnék az intézménybe, kizárólag, hogy boldoggá tegyem az akkorra már feleségemet :) nem adnám fel önmagam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!